Την Παρασκευή η επικοινωνία Τσίπρα - πολιτικών αρχηγών

Την Παρασκευή η επικοινωνία Τσίπρα - πολιτικών αρχηγών

Προκειμένου να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του άμεσα, πιθανώς το Σάββατο

Την Παρασκευή η επικοινωνία Τσίπρα - πολιτικών αρχηγών
Σειρά τηλεφωνημάτων προς τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης αναμένεται να πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τους ενημερώσει για την ατζέντα του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών και να δρομολογηθεί η σύγκλησή του άμεσα, πιθανώς το Σάββατο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν, όπως ανακοινώθηκε, η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το προσφυγικό μετά και τις σχετικές επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό, καθώς και ο διάλογος για την κοινωνική ασφάλιση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση αναμένει τις προτάσεις των κομμάτων για το θέμα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης και συνεννόηση, προκειμένου να ενισχυθεί η διαπραγματευτική δυνατότητα της χώρας.

Ομοίως, η συνεννόηση ως προς το προσφυγικό θα έδινε μεγαλύτερη δυναμική στη χώρα εν όψει και της σημαντικής Συνόδου Κορυφής Ε.Ε.-Τουρκίας την Κυριακή, καταλήγουν οι ίδιες πηγές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης