Συστάσεις Βούτση στους φωτογράφους της Βουλής για τα «ψαράκια» της Ολγας

Συστάσεις Βούτση στους φωτογράφους της Βουλής για τα «ψαράκια» της Ολγας

Ο πρόεδρος της Βουλής συνέστησε στους εκπροσώπους της ένωσης φωτορεπόρτερ να είναι πιο διακριτικοί με τις προσωπικές στιγμές των βουλευτών κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων

Συστάσεις Βούτση στους φωτογράφους της Βουλής για τα «ψαράκια» της Ολγας
Συστάσεις προς εκπροσώπους της ένωσης  φωτορεπόρτερ και της ΕΣΗΕΑ έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης με αφορμή τις φωτογραφίες με τα sms της κυρίας Ολγας Κεφαλογιάννη αλλά και του tablet του κ. Γιάννη Δραγασάκη.

Η συνάντηση έγινε σήμερα στο γραφείο του κ. Βούτση ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις προηγούμενες ημέρες το προεδρείο της Βουλής δέχθηκε παράπονα από μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας που αισθάνονται ότι παραβιάζονται προσωπικά τους δεδομένα.

Ο κ. Βούτσης ζήτησε από τις αντιπροσωπείες την τήρηση των κανόνων αυτορρύθμισης και δεοντολογίας  χωρίς ωστόσο να τους προειδοποιήσει με συγκεκριμένες ενέργειες σε περίπτωση που τα φαινόμενα επαναληφθούν.

Το γεγονός πάντως ότι επιχειρείται έστω και άτυπα να μπουν περιορισμοί στην κάλυψη των δημόσιων συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής δημιουργεί σε ορισμένους ερωτήματα για το αν παραβιάζεται η ελευθεροτυπία με πρόφαση την προστασία των προσωπικών δεδομένων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης