ΣΥΡΙΖΑ: Επέλαση 80άρηδων στο ψηφοδέλτιο Αττικής

ΣΥΡΙΖΑ: Επέλαση 80άρηδων στο ψηφοδέλτιο Αττικής

Σήμερα η κατάρτιση των ψηφοδελτίων - Αναμένεται να αλλάξει όλο το Επικρατείας – Θα αξιοποιηθούν και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί – Σοβαρά προβλήματα σε ορισμένες περιφέρειες 

ΣΥΡΙΖΑ: Επέλαση 80άρηδων στο ψηφοδέλτιο Αττικής
Σε κλειστή συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θα καταρτίσουν σήμερα οι εκλογικές λίστες του κόμματος.

Η συνεδρίαση ξεκινά από το πρωί και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ, καθώς τα κενά είναι πολλά, οι ενδιαφερόμενο ακόμη περισσότεροι και σημειώνονται σοβαρές καραμπόλες, ειδικά με την επιλογή που έγινε από κορυφαίους υπουργούς για το ποια περιφέρεια θα προτιμήσουν τελικά.

Αναμένεται αλλάξει όλο το ψηφοδέλτιο επικρατείας, ενώ θα αξιοποιηθούν και οι εξωκοινοβουλευτικό οι υπουργοί.

Η ηγεσία του κόμματος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα σε ορισμένες περιφέρειες όπου είχε σημαντικές απώλειες προς τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς υπάρχουν νομοί στους οποίους όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν, ή άλλες στις οποίες έφυγε ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής του Ιανουαρίου.

Κλείσιμο
Οι 80άρηδες
Δεν ειναι μονο η υπόθεση με τον Αλέξη Μητροπουλο ο πονοκέφαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική.
Η Κουμουνδούρου συζητα τη φαεινή ιδέα να επιστρατεύει τον πρωην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που ειχε αποχώρησει το 2010 για να ενταχθεί στη ΔΗΜΑΡ τον 80χρονο Θανάση Λεβεντη, τον οποιο προορίζει για την εκλογιμη, συμφωνα με τα αποτελέσματα του Ιανουαρίου, έκτη θέση.
Τις τελευταιες ωρες όμως η επιτροπη κατάρτισης ψηφοδελτίων συζητα και το ενδεχόμενο να τοποθετήσει στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου, σε εκεινη του κ. Μητροπουλου δηλαδή, τον πρωην υπουργό Παιδείας Αριστειδη Μπαλτά, ο οποιος επισης διανύει απο χρόνια την όγδοη δεκαετία της ζωής του. Με δεδομένο οτι και αρκετοί απο τους νυν βουλευτες δεν βρίσκονται και στο άνθος της ηλικίας τους, ο μέσος όρων των υποψηφιων βουλευτών που βρίσκονται σε εκλογικές θέσεις ειναι περίπου 73 χρόνια!!! Σίγουρα δηλαδη δεν διεκδικεί και δάφνες ανανέωσης ουτε πρεπει να εχει φιλοδοξία να συγκινήσει τη νεολαία το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης