«Χιούμορ» η δήλωση Αναστασιάδη για τις «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

«Χιούμορ» η δήλωση Αναστασιάδη για τις «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»

«Ο Πρόεδρος αστειευόμενος είπε ότι από καρδιάς επιθυμεί να είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου και έτσι θα έχουμε δυο υπερδυνάμεις» διευκρίνισε ο Νίκος Χριστοδουλίδης

«Χιούμορ» η δήλωση Αναστασιάδη για τις «Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου»
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, διευκρίνισε σήμερα ότι ο Νίκος Αναστασιάδης αστειευόταν όταν έλεγε πως επιθυμία του είναι να ονομαστεί το κράτος μετά τη λύση του Κυπριακού ως «Ηνωμένε Πολιτείες της Κύπρου».

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ερωτηθείς από τον Τούρκο δημοσιογράφο, ποια ονομασία επιθυμεί, με την επίλυση του Κυπριακού, απάντησε ότι είναι νωρίς να συζητήσουμε κάτι τέτοιο. Ο Πρόεδρος αστειευόμενος συνέχισε, λέγοντας ότι από καρδιάς επιθυμεί να είναι Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου και έτσι θα έχουμε δυο υπερδυνάμεις». Ως εκ τουτου δεν τίθεται θέμα για την ονομασία του κράτους καθώς είναι κάτι το οποίο δεν έχει καν συζητηθεί στις διαπραγματεύσεις με τον κ. Ακιντζί.

Πάντως το αστείο του κ. Αναστασιάδη στην εφημερίδα Sabah έχει προκαλέσει σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχόλια που δείχνουν πως το χιούμορ μάλλον ήταν πετυχημένο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης