Τσίπρας: Ο λαός έχει αποθέματα πίστης να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες

Τσίπρας: Ο λαός έχει αποθέματα πίστης να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες

Θερμό εναγκαλισμό με την Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο είχε ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση για την πτώση της χούντας στα πρώην κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ

Τσίπρας: Ο λαός έχει αποθέματα πίστης να αντιμετωπίσει τις μεγαλύτερες δυσκολίες
Για τον δημοκρατικό πατριωτισμό που έχει ανάγκη ο τόπος σήμερα μίλησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχωρώντας από την εκδήλωση για την πτώση της δικτατορίας στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ). Ο πρωθυπουργός έστειλε το μήνυμα ότι ο δημοκρατικός πατριωτισμός είναι σήμερα οδηγός στους αγώνες του λαού προκειμένου «να επιστρέψει στον τόπο μας η κυριαρχία που χάσαμε εξ αιτίας αυτής της μεγάλης οικονομικής κρίσης». Πρόσθεσε επίσης ότι χρειάζεται να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας όρθιοι για να ατενίζουμε μέλλον με αισιοδοξία.

Ο κύριος Τσίπρας είπε επιπλέον πως σαράντα χρόνια μετά την κατάρρευση της ξενοκίνητης δικτατορίας των συνταγματαρχών τιμούμε τους αγωνιστές που φυλακίστηκαν αγωνίστηκαν θυσιάστηκαν για να επιστρέψει η Δημοκρατία στην πατρίδα μας.

Τέλος εξέφρασε την πεποίθηση πως «ο ελληνικός λαός έχει αποθέματα πίστης και αυτοπεποίθησης για να μπορέσει να αντιμετωπίσει και τις μεγαλύτερες δυσκολίες».

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ), στα πρώην κρατητήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας.

Εκεί παραβρέθηκε και η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία ο πρωθυπουργός είχε θερμό χαιρετισμό.  
Κλείσιμο


 
Κατά την άφιξή του ο Αλέξης Τσίπρας είχε θερμό εναγκαλισμό και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού και πατέρα της προέδρου της Βουλής.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης