Ιskra: Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ

Ιskra: Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ

Ο ιστότοπος του Παναγιώτη Λαφαζάνη σημειώνει ότι «εγκρίθηκε με πλειοψηφία η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους «θεσμούς» από το Κυβερνητικό Συμβούλιο»

Ιskra: Η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ
«Άνοιξε ο δρόμος για συμφωνία με του "θεσμούς;», διερωτάται το iskra.gr, σημειώνοντας ότι «εγκρίθηκε με πλειοψηφία η πρόταση της ελληνικής πλευράς προς τους «θεσμούς» από το Κυβερνητικό Συμβούλιο, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος δήλωσε ότι σε λίγες ώρες θα κατατεθεί».

«Όπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη των αρχηγών των κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε λίγη ώρα θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση όπως ακριβώς έχει περιγραφεί», είπε ο κ. Καμμένος.

«Ερωτηθείς αν το Κυβερνητικό Συμβούλιο ενέκρινε την πρόταση απάντησε ότι έχει εγκριθεί από το συμβούλιο αρχηγών, εγκρίθηκε από το Κυβερνητικό Συμβούλιο και προχωρούν οι διαδικασίες», αναφέρει το iskra.

Tο άρθρο που έχει δημοσιοποιηθεί στο iskra, τελειώνει τονίζοντας πως: «Σύμφωνα με μη διασταυρωμένες πληροφορίες η πρόταση της ελληνικής πλευράς είναι παρόμοια με την πρόταση Γιούνκερ και πρόκειται να κατατεθεί στο Eurogroup του Σαββάτου».

Όπως είναι γνωστό, στο Δημοψήφισμα της Κυριακής είχε απορριφθεί η πρόταση Γιούνκερ.
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης