Τσακαλώτος: Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί

Τσακαλώτος: Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί

Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων είπε ότι δεν γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενος της συμφωνίας

Τσακαλώτος: Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί
Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος προσερχόμενος το βράδυ της Δευτέρας στην έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου υπογράμμισε ότι δεν γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενος της συμφωνίας.

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά με τη συμφωνία που η κυβέρνηση επιθυμεί να υπογράψει με τους εταίρους της, ο κ. Τσακαλώτος είπε χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε ακόμα πληροφορίες για αυτά». Την ίδια ώρα, όμως, τόνισε πως «ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί».

Ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων συμμετέχει στη σύσκεψη στο Μαξίμου η οποία πραγματοποιείται υπό τον πρωθυπουργό, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη, του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και των υπουργών Επικρατείας, Νίκου Παππά και Αλέκου Φλαμπουράρη

Στο επίκεντρο της σύσκεψης, επισήμως, είναι οι αλλαγές στα ΔΣ των οργανισμών, ωστόσο είναι επί τάπητος βρίσκονται σαφώς και οι διαπραγματεύσεις με τους εταίρους για την επίτευξη μιας συμφωνίας, καθώς οι πιέσεις από τους δανειστές αυξάνονται ασφυκτικά.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης