Ποτάμι: Να επιταχύνει η κυβέρνηση

Ποτάμι: Να επιταχύνει η κυβέρνηση

Ζητά από τον πρωθυπουργό να παραμερίσει τα «επικοινωνιακά παιχνίδια» και να ενημερώσει τη Βουλή, τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις τελικές θέσεις της συμπολίτευσης στη διαπραγμάτευση

Ποτάμι: Να επιταχύνει η κυβέρνηση
Να επιταχύνει στις διαπραγματεύσεις καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι, ζητώντας την ίδια ώρα από τον πρωθυπουργό να παραμερίσει τα «επικοινωνιακά παιχνίδια» και να ενημερώσει τη Βουλή, τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις τελικές θέσεις της συμπολίτευσης στη διαπραγμάτευση.

Το Ποτάμι τονίζει πως χθες τα κυβερνητικά non paper μιλούσαν για ρήξη, σήμερα η επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο το Πρωθυπουργού μιλάει για πρόοδο και εποικοδομητικές συνομιλίες.

Όπως σημειώνει, «ενώ με διαρροές μιλούσαν για συνολικό πακέτο τώρα στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται λόγος για επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης» και εκτιμά ότι οι συνομιλίες αφορούν τα δύο θέματα «αγκάθια», το ασφαλιστικό και το εργασιακό, ενώ προσθέτει ότι «υπάρχει πλήρης άγνοια για τις κυβερνητικές θέσεις αφού μέχρι σήμερα αποτελούσαν "κόκκινες γραμμές"».

Έστω και έτσι, όμως, το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση να επιταχύνει. 

«Να παραμερίσει ο Πρωθυπουργός τα επικοινωνιακά παιχνίδια και να ενημερώσει τη Βουλή, τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τις τελικές θέσεις της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση», αναφέρει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης