Η «κρυφή» σχέση Θεοδωράκη, Βαρουφάκη και Μάρδα

Η «κρυφή» σχέση Θεοδωράκη, Βαρουφάκη και Μάρδα

«Πράγματι εγώ επέμενα να γράφει στο protagon και μάλιστα για τα οικονομικά», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού για τον υπ. Οικονομικών και τόνισε: «για τον κ. Μάρδα θα σας πω άλλη φορά».

Η «κρυφή» σχέση Θεοδωράκη, Βαρουφάκη και Μάρδα
Οξύμωρες είναι οι εικόνες από την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής.
Το μεσημέρι παρατηρούσαμε τους  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να υποστηρίζουν με σθένος τις ΠΝΠ και εκείνους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να τις καταγγέλλουν.

Πριν από λίγο είδαμε τους βουλευτές της ΝΔ να ζητούν εξηγήσεις για την τακτική συγκεκριμένων υπουργών από τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη!

«Εσείς κ. Θεοδωράκη δώσατε την δυνατότητα στον κ. Βαρουφάκη να γράφει στο protagon αυτά που σήμερα προσπαθεί να κάνει στην κυβέρνηση» είπε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στον επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης παραδέχθηκε το λάθος του σημειώνοντας «πράγματι εγώ επέμενα να γράφει στο protagon και μάλιστα για τα οικονομικά». Από τα έδρανα των βουλευτών μάλιστα ακούστηκαν ορισμένοι να τον καλούν να δώσει εξηγήσεις και για τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα με τον κ. Θεοδωράκη να σχολιάζει πως «για τον κ. Μάρδα θα σας πω άλλη φορά».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρδας ήταν μέλος της επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού. Ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος με το κόμμα αλλά τελικά η υποψηφιότητά του δεν προχώρησε με αποτέλεσμα σήμερα να είναι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης