To retweet απο το themanews.com ,του Αμερικανού πρέσβη για την «αποφυλάκιση» Ξηρού

To retweet απο το themanews.com ,του Αμερικανού πρέσβη για την «αποφυλάκιση» Ξηρού

Το δημοσίευμα της αγγλικής έκδοσης της ιστοσελίδας του protothema.gr επέλεξε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα να διαβάσει και να αναρτήσει στο προφίλ του στο Twitter

To retweet απο το themanews.com ,του Αμερικανού πρέσβη για την «αποφυλάκιση» Ξηρού
Το δημοσίευμα της αγγλικής έκδοσης της ιστοσελίδας του protothema.gr επέλεξε ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα να διαβάσει και να αναρτήσει στο προφίλ του στο Twitter, λίγες ώρες έπειτα από το σκληρό τελεσίγραφο που έστειλε στην ελληνική κυβέρνηση για το νομοσχέδιο για τις φυλακές τύπου Γ' και τον κατ' οίκον περιορισμό του Σάββα Ξηρου.

Ο Ντέιβιντ Πιρς αναδημοσίευσε την είδηση που ανάρτησε το βράδυ της Δευτέρας στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης το themanews.com σχετικά με την έντονη δυσαρέσκεια του ίδιου αλλά και των ΗΠΑ για το νομοσχέδιο.

Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ προέβη αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα σε δήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το νομοσχέδιο που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης και προβλέπει, «φωτογραφικά», την αποφυλάκιση του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν, Σάββα Ξηρού. 

«Επαναλαμβάνω το συμπέρασμα, οι καταδικασμένοι τρομοκράτες και άλλοι εγκληματίες που έχουν καταδικαστεί για σοβαρά εγκλήματα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους όπως έχει αποφασιστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη», είπε νωρίτερα ο κ. Πιρς και προειδοποίησε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο: «Αν ο Σάββας Ξηρός -ή κάποιος άλλος με το αίμα Αμερικανών διπλωματών και των μελών της αποστολής των ΗΠΑ στα χέρια του- φύγει από τη φυλακή, τότε θα πρόκειται για ξεκάθαρα μία μη φιλική πράξη».

Κλείσιμο


Όμως, την ανάρτηση του themanews.com έκανε λίγη ώρα αργότερα retweet και η διάσημη Αμερικανίδα αρχαιολόγος, Ντόροθι Κινγκ.

Το tweet της Ντόροθι Κινγκ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης