Με Ντίκενς και Σίλερ «απαντά» η Ραχήλ Μακρή στις επικρίσεις για τη φωτογράφησή της

Με Ντίκενς και Σίλερ «απαντά» η Ραχήλ Μακρή στις επικρίσεις για τη φωτογράφησή της

«Βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξη μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι "δημοσιογράφοι" ανέβασαν, μεταφεροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηρισμούς» γράφει οργισμένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Με Ντίκενς και Σίλερ «απαντά» η Ραχήλ Μακρή στις επικρίσεις για τη φωτογράφησή της
Με χαρακτηρισμούς όπως «ανθρωποφάγοι» επιτίθεται η Ραχήλ Μακρή κατά όσων την επέκριναν για την πρόσφατη φωτογράφησή της σε life style περιοδικό.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει σε ανάρτησή της στο facebook, πως όλα όσα γράφτηκαν στον Τύπο για την συγκεκριμένη συνέντευξη ήταν «αυθαίρετοι τίτλοι που οι "δημοσιογράφοι" ανέβασαν»,  μεταφέροντάς τους ως «αυτοχαρακτηρισμούς» και χρησιμοποιεί τα λόγια του Κάρλο Τσιπόλα για να δώσει τη δική της εξήγηση: «Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια».

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή:
«Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βγήκαν οι ανθρωποφάγοι και χωρίς να έχουν διαβάσει καν την συνέντευξη μου, πιάστηκαν από τους αυθαίρετους τίτλους που οι <<δημοσιογράφοι>> ανέβασαν μεταφεροντάς τους ως δικούς μου αυτοχαρακτηρισμούς. 
Για να δω πόσες μέρες θα γράφετε ηλιθιότητες και άλλες πόσες θα παίζετε στα κανάλια της διαπλοκής ηλιθιότητες από δημοσιογράφους κατά το γνωςτό στην Ελλάδα ότι δηλώςεις είσαι. 
Όλος αυτός ο πανικός τους μου θυμίζει την μελέτη του Κάρλο Μ. Τσιπόλα: οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας. << το γεγονός πως οι δραστηριότητες και οι ενέργειες του ηλίθιου πλάσματος είναι απόλυτα αλλοπρόσαλλες και παράλογες δεν καθιστά μόνο την άμυνα προβληματική αλλά και την όποια αντεπίθεση εξαιρετικά δύσκολη- σαν να προσπαθείς να στοχεύσεις ένα αντικείμενο που μπορεί να κινηθεί με τις ποιό απίθανες και απροσδόκητες κινήσεις. Αυτό είναι που και ο Ντίκενς και ο Σίλερ είχαν κατά νου, όταν ο πρώτος παρέθετε πως με ηλιθιότητα και καλή πέψη ο άνθρωπος μπορεί να υπομείνει αρκετά ενώ ο τελευταίος έγραφε πως ενάντια στην ηλιθιότητα ακόμη και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης