Κριτική από την Αυγή για τους βουλευτές που θέλουν αυτοκίνητα

Κριτική από την Αυγή για τους βουλευτές που θέλουν αυτοκίνητα

«Αν όμως στον πρώτο ακριβώς μήνα από την εκλογή τους οι αντιπρόσωποι του πενόμενου λαού ζητούν να διατηρήσουν προνόμια και διευκολύνσεις που καθιέρωσαν οι κυβερνήσεις που προκάλεσαν την κρίση και τον αναγκαστικό δανεισμό τι μπορούν να σκεφθούν οι ψηφοφόροι τους» αναρωτιέται η Αυγή

Κριτική από την Αυγή για τους βουλευτές που θέλουν αυτοκίνητα
Όταν μια εφημερίδα επιλέγει να παραχωρήσει τη θέση του κύριου άρθρου της σε μία φιλοξενούμενη άποψη, πιθανότατα το κάνει για να στείλει και αυτή με τη σειρά της ένα ισχυρό μήνυμα. Υπό τον τίτλο «Ισότητα και αριστερή αντίληψη» ο Ξενοφώντας Μαυραγάνης, δημοσιογράφος και μέλος της Οργάνωσης Κέντρου Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ότι η είδηση για τα βουλευτικά αυτοκίνητα που ζήτησαν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος από την Πρόεδρο της Βουλής όχι απλά δεν διαψεύσθηκε, αλλά επιβεβαιώθηκε από την υπόσχεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου να εξετάσει την ένσταση.

«Αν όμως στον πρώτο ακριβώς μήνα από την εκλογή τους οι αντιπρόσωποι του πενόμενου λαού ζητούν να διατηρήσουν προνόμια και διευκολύνσεις που καθιέρωσαν οι κυβερνήσεις που προκάλεσαν την κρίση και τον αναγκαστικό δανεισμό τι μπορούν να σκεφθούν οι ψηφοφόροι τους» αναρωτιέται ο συντάκτης του άρθρου.

Και κάνει ένα ακόμη βήμα: «Και πως δεν υπήρξε, σκέφτομαι, ένας όχι αριστερά σκεπτόμενος, αλλά απλώς ένας νουνεχής ανάμεσά τους, να κόψει την κουβέντα μαχαίρι και να τους θυμίσει ποιο τμήμα του λαού εκπροσωπούν και ποιες είναι οι υποχρεώσεις- να μην ξεχνάμε και τις υποσχέσεις- απέναντι σ' αυτούς». «Ελπίζω ειλικρινά και εύχομαι κάποιος να θυμίσει στους αριστερούς βουλευτές μας όλα αυτά» καταλήγει.

Αλλά δεν έχει τελειώσει με την κριτική στην κυβέρνηση. Λαμβάνει αποστάσεις και από την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει εναντίον της άρσης της ασυλίας του Άδωνι Γεωργιάδη ζητώντας να μάθει σε ποια βάση λογικής στηρίχθηκε η σχετική απόφαση. Προς διευκόλυνση των παραληπτών του μηνύματος τους ρωτά αν είναι η λογική «κόρακος κοράκου μάτι δεν βγάζει»!

Αυτά για τους βουλευτές στη σελίδα 11, γιατί η τελευταία σελίδα έχει ένα ακόμη άρθρο- μήνυμα, στους υπουργούς αυτή τη φορά. Για «μεγάλες ιδέες και μικρά έργα» γράφει ο Θανάσης Καρτερός και επισημαίνει πως «το μπουσούλισμα δε μπορεί να συνεχιστεί επ' αόριστον. Διότι οι μικρές απογοητεύσεις οδηγούν στη μεγάλη φθορά». «Οι καθυστερήσεις, οι ασυνεννοησίες, η ελαφρότητα των δηλώσεων, η πολυγλωσσία και η κακοφωνία των απόψεων, η αίσθηση ότι δεν συντονίζονται επαρκώς και αποτελεσματικά δεν συγκροτούν και την καλύτερη εικόνα» προσθέτει και προειδοποιεί πως «η εμπιστοσύνη με την οποία η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών περιβάλλει την κυβέρνηση δεν είναι ανεξάντλητη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης