Αυγή: Διορία 4 μηνών στην κυβέρνηση για να αποδείξει ότι είναι της Αριστεράς

Αυγή: Διορία 4 μηνών στην κυβέρνηση για να αποδείξει ότι είναι της Αριστεράς

«Ιδού η Ρόδος, έρχεται και το πήδημα» είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας προεκλογικά, «ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για την κυβέρνηση της Αριστεράς» του λέει σήμερα η Αυγή και του αριθμεί το τι πρέπει να κάνει τους ερχόμενους τέσσερις μήνες για να αποδείξει η κυβέρνηση ότι είναι όντως της Αριστεράς

Αυγή: Διορία 4 μηνών στην κυβέρνηση για να αποδείξει ότι είναι της Αριστεράς
Σειρά ενεργειών χωρίς δημοσιονομικό κόστος, που θα δώσουν στην κυβέρνηση τον τίτλο της κυβέρνησης της Αριστεράς, περιλαμβάβει το σημερινό κύριο άρθρο της Αυγής. Ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν το τετράμηνο που ακολουθεί «μακριά από το αμάρτημα του οικονομισμού» που είναι πάντοτε δεξιό.

Ιδού το... τελεσίγραφο της εφημερίδας της Αριστεράς:

1. Έχετε τέσσερις μήνες για να λύσετε τον γόρδιο δεσμό της διαπλοκής ΜΜΕ, πολιτικής εξουσίας, τραπεζικού συστήματος. Τέρμα τα κανάλια χωρίς άδειες, τέρμα τα θαλασσοδάνεια, τέρμα η φορολογική ασυλία και οι αλλεπάληλες χαριστικές ρυθμίσεις.

2. Να λειτουργήσει ξανά η δημόσια τηλεόραση.

3. Καταργήστε ή έστω προσαρμόστε όλους τους νόμους που εμποδίζουν την ελευθερία της έκφρασης. Αλλάξτε τον τυποκτόνο νόμο για τις αγωγές έτσι ώστε να προστατεύονται ο αδύναμοι και όχι να λογοκρίνουν ή ακόμη και να πλουτίζουν οι δυνατοί. Καταργήστε κάθε λογοκριτικό νόμο που περιορίζει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης κι ας ουρλιάζουν οι θεούσες και οι παππάδες.
Κλείσιμο

4. Κλείστε αμέσως τις Αμυγδαλέζες και τα άλλα στρατόπεδα της ντροπής.

5. Φτιάξτε έναν αντιρατσιστικό νόμο αντάξιο του ονόματός του, όχι σαν αυτούς που θα έφτιαχναν ο Μπαλτάκος με τον Αθανασίου.

6. Να κλείσουν επειγόντως οι φυλακές υψίστης ασφαλείας και να πάψουν οι άλλες φυλακές να είναι αποθήκες ψυχών. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης