Να κερδίσει τη βόρεια Ελλάδα στοχεύει ο Παπανδρέου

Να κερδίσει τη βόρεια Ελλάδα στοχεύει ο Παπανδρέου

Η ρητορική του Κινήματος εστιάζει στα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή και να σταλεί το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής ηγεσίας μετά τις 25 Ιανουαρίου

Να κερδίσει τη βόρεια Ελλάδα στοχεύει ο Παπανδρέου
Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί την Τετάρτη ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναμένεται να αναφερθεί εκ νέου στις σκληρές και αναγκαίες αποφάσεις που έλαβε την περίοδο 2009-2011 ο ίδιος προκειμένου η χώρα να διασωθεί.

Η ρητορική του Κινήματος εστιάζει στα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή και να σταλεί το μήνυμα για την ανάγκη ισχυρής ηγεσίας μετά τις 25 Ιανουαρίου και ότι η επόμενη Βουλή πρέπει να έχει πλειοψηφία προοδευτικών δυνάμεων, αλλά και πως το Κίνημα μπορεί να πραγματοποιήσει «κυβερνητικές συνεργασίες με ξεκάθαρο προοδευτικό πλαίσιο».

Κλείσιμο
Ο Γιώργος Παπανδρέου εστιάζει και στην ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, παρουσιάζοντας, μάλιστα, λεπτομέρειες για το πως μπορεί να δοθεί λύση, χρησιμοποιώντας το “χαρτί” της απογείωσής του το 2011-2012, καθώς εξαιτίας του PSI τα 2/3 είναι στα χέρια των εταίρων και όχι στις αγορές.

Η κεντρική ομιλία του προέδρου του Κινήματος, θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 το απόγευμα, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης