Εισαγγελέας: Να αποφυλακιστεί η κόρη του Άκη, στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Εισαγγελέας: Να αποφυλακιστεί η κόρη του Άκη, στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη

Τον τελικό λόγο τώρα έχει το δικαστήριο το οποίο αυτή την ώρα συνεδριάζει προκειμένου να αποφανθεί με απόφασή του για την τύχη της συζύγου και της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου

Εισαγγελέας: Να αποφυλακιστεί η κόρη του Άκη, στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη
Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετής, η οποία έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για την υπόθεση «μαύρου», πολιτικού χρήματος από τα εξοπλιστικά, ζητούν με πρότασή τους οι εισαγγελείς του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Αντίθετα προτείνουν να παραμείνει στη φυλακή η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βασιλική Σταμάτη, η οποία επίσης έχει καταδικαστεί για την ίδια υπόθεση. Η πρόταση των δύο εισαγγελέων έγινε σήμερα ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων όπου βρίσκεται σε εξέλιξη σε δεύτερο βαθμό για τις «χρυσές» μίζες από τα εξοπλιστικά με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Τον τελικό λόγο τώρα έχει το δικαστήριο το οποίο αυτή την ώρα συνεδριάζει προκειμένου να αποφανθεί με απόφασή του για την τύχη της συζύγου και της κόρης του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Ειδικότερα για την Αρετή Τσοχατζοπούλου, οι δύο εισαγγελείς στην πρότασή τους αναφέρουν ότι έχει εκτίσει το μεγαλύτερο μέρος της ποινής της έχει θέσει στη διάθεση του ελληνικού Δημοσίου τα  επίδικα ακίνητα, ενώ είναι μητέρα τριών παιδιών εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ακόμη οι εισαγγελείς αναγνωρίζουν ότι τα τρία παιδιά της Αρετής
Τσοχατζοπούλου μεγαλώνουν με μία οικιακή βοηθό και την ηλικιωμένη γιαγιά τους.

Σε ό,τι αφορά στη Βίκυ Σταμάτη, οι εισαγγελείς ανέφεραν ότι δεν θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχολογικά προβλήματα τα οποία κατά τους ίδιους αντιμετωπίζονται καλύτερα στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη εδώ και αρκετούς μήνες.

Αναφορικά με τον ανήλικο γιο της Βίκυς Σταμάτη και του Άκη Τσοχατζόπουλου οι εισαγγελείς αναφέρουν πως οι παππούδες του, δηλαδή οι γονείς της Βίκυς Σταμάτη, τον φροντίζουν σωστά.

Κλείσιμο
Τον τελικό λόγο έχει τώρα το δικαστήριο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης