Η αστυνόμευση του Πειραιά στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια - Μώραλη

Η αστυνόμευση του Πειραιά στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια - Μώραλη

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η κάλυψη των αναγκών του δήμου σε αρμοδιότητες που κάλυπτε η δημοτική αστυνομία, όπως η πάταξη του παραεμπορίου

Η αστυνόμευση του Πειραιά στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια - Μώραλη
H αστυνόμευση του Πειραιά και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των πρώην δημοτικών αστυνομικών που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ, συζητήθηκαν σήμερα σε συνάντηση που είχε ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και η κάλυψη των αναγκών του δήμου σε αρμοδιότητες που κάλυπτε η δημοτική αστυνομία, όπως η πάταξη του παραεμπορίου, η παράνομη στάθμευση και ο έλεγχος των κοινόχρηστων χωρών.

Κλείσιμο
Ο υπουργός ενημέρωσε το δήμαρχο ότι ήδη έχουν δοθεί οι εντολές για την καλύτερη υλοποίηση των παραπάνω θεμάτων. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μωραλης δήλωσε: «Συναντήθηκα σήμερα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για την ασφάλεια του Πειραιά. Στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για την προστασία των πολιτών και για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Εχέγγυο για την υλοποίηση είναι η αγαστή συνεργασία με τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη και τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρο Λάσκο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης