Δείτε το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου με πρωταγωνίστρια τη «Θεοπούλα»

Δείτε το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου με πρωταγωνίστρια τη «Θεοπούλα»

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Αττικής χρησιμοποιεί την Έφη Παπαθεοδώρου για να εξηγήσει τις θέσεις της για τα σκουπίδια 

Δείτε το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου με πρωταγωνίστρια τη «Θεοπούλα»
Έναν διαφορετικό τρόπο για να εξηγήσει εκ νέου τις θέσεις της για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Αττικής μετά την περιβόητη ατάκα ότι «αλλιώς μαζεύει τα σκουπίδια ένας μνημονιακός και αλλιώς ένας αντιμνημονιακός» βρήκε η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.

Σε ένα προεκλογικό σποτάκι διάρκειας 1.30 λεπτού, επιστρατεύει την «Θεοπούλα», κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου, για να παρουσιάσει τους στόχους της ως προς το συγκεκριμένο θέμα.

Στην αρχή του βίντεο η ηθοποιός εμφανίζεται να πετάει μια σακούλα σκουπιδιών και να λέει χαρακτηριστικά πως «τα σκουπίδια μπορεί να μυρίζουν, αλλά το χρήμα δεν έχει μυρωδιά, γι' αυτό μην επιτρέπετε να σας το αρπάζουν αυτοί που το μυρίστηκαν».

Ακολουθούν οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και στο τέλος εμφανίζεται η Ρένα Δούρου η οποία διακηρύσσει ότι «μπορεί να κάνουμε νέα αρχή, να σταματήσουν οι εργολάβοι να κερδίζουν από τα σκουπίδια».

Δείτε το βίντεο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Πάρτε το μυρωδιά...»:
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης