Βαλαβάνη: Από πώληση ξενοδοχείου του πατέρα μου οι 800.000 σε καταθέσεις

Βαλαβάνη: Από πώληση ξενοδοχείου του πατέρα μου οι 800.000 σε καταθέσεις

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει το «θόρυβο» για τα πόθεν έσχες των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δημοσκοπική άνοδο του κόμματος

Βαλαβάνη: Από πώληση ξενοδοχείου του πατέρα μου οι 800.000 σε καταθέσεις
Στη δημοσκοπική δυναμική που αποκτά ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι στις μεγάλες τραπεζικές καταθέσεις εντοπίζει η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη τους λόγους για τους οποίους έχουν προκαλέσει αίσθηση τα περιουσιακά στοιχεία αρκετών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και τα δικά της.

Το ζεύγος Βαλαβάνη έχει σε τραπεζικές καταθέσεις 452.930 ευρώ και 363.879 λίρες Αγγλίας στην HSBC και διαθέτει ακίνητη περιουσία στον Άλιμο Αττικής, στο Ηράκλειο Κρήτης και τους Δελφούς.

Κλείσιμο
Η ίδια, πάντως, διευκρίνισε ότι δεν έχει δουλέψει ποτέ στο Δημόσιο, δεν ήταν ποτέ σε δημόσια θέση μέχρι πέρυσι, όταν σε ηλικία 52 ετών εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, και δεν διαχειρίστηκε ποτέ δημόσιο χρήμα, αλλά δούλευε σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία, μέχρι να αναγκαστεί να αναλάβει μια υπερχρεωμένη επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο 59 δωματίων, επί δέκα χρόνια, όταν πέθανε ο πατέρας της.

"Το 2005 κατάφερα να ξεχρεώσω ένα δάνειο 72 εκατ. δραχμών, πληρώθηκε 340 εκατ. δραχμές. Το ξεχρέωσα και το πούλησα. Αυτό που υπάρχει στις καταθέσεις μου είναι αυτά τα χρήματα. Αν δεν το είχα πουλήσει τότε, θα είχα χρεοκοπήσει" δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης