Αδωνις VS Αλ Σάλεχ στο twitter για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Αδωνις VS Αλ Σάλεχ στο twitter για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

«Eτοιμάσου να δεις την ΧΑ στο 25%...», γράφει ο βουλευτής της ΝΔ σε απάντηση της Αφροδίτης ΑΛ Σάλεχ «στη ΝΔ επικρατεί η πολίτικη Φαήλου. Είναι η ΝΔ του Σαμαρά. Την οποία προσπαθούμε να συγκρατήσουμε»

Αδωνις VS Αλ Σάλεχ στο twitter για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο
Βγήκαν τα μαχαίρια και στο twitter για τον αντιρατσιστικό νόμο που έχει φέρει σε σφοδρή αντιπαράθεση  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ  Αδωνι Γεωργιάδη και την κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Αλ Σάλεχ έγραψε «εσύ και ο ΜΒ -Μάκης Βορίδης- θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι υποστηριχτές του Ν/Σ», ενώ συνέχισε πως «στη ΝΔ επικρατεί η πολίτικη Φαήλου. Είναι η ΝΔ του Σαμαρά. Την οποία προσπαθούμε να συγκρατήσουμε».

Συνέχισε μάλιστα γράφοντας: «αν θέλει ο Σαμάρας να κρατήσει την κυβέρνηση θα πρέπει να μετακινηθεί λίγο από τα ακροδεξιά».

Σε όλα αυτά τα τουιταρισματα απάντησε άμεσα και στον ίδιο έντονο ύφος ο Αδωνις.  Καταρχήν στην αναφορά για ακροδεξιά ο βουλευτής έγραψε: «ανησυχίες πολλών πολιτών. Αν δεν τους αντιπροσωπεύσουμε εμείς ετοιμάσου να δεις την ΧΑ στο 25%. Ο Σαμαράς και η ΝΔ είναι Κεντροδεξιά και όχι Ακροδεξιά».
Κλείσιμο

Αναφερόμενος στα όσα είπε η Αφροφίτη Αλ Σάλεχ για τον ίδιο και τον κ.Βορίδη δε, σχολίασε: «Δεν βγάζουμε άκρη, καταλαβαίνετε πώς αν ψάξουμε 30 χρόνια πίσω τι έλεγε ο καθένας μας, χαμός θα γινόταν. Άρα άδικο για τον ΜΒ δεν νομίζετε;».

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί και με αφορμή το άρθρο του Στάθη στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε «Με τον νόμο αυτό ο κ. Ρουπακιώτης ανοίγει τον ασκό του Αιόλου κι έχουν κάθε δίκιο οι κριτικές που ακούγονται εκ δεξιών, απ' τη Ν.Δ., και εξ αριστερών, απ' το ΚΚΕ. Και απ' τον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω, όταν ξυπνήσει. Διότι βγάζει μόνος του με τα χέρια του τα μάτια του», ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ «Ο Στάθης είναι συνεργάτης του Φαήλου; Στον Στάθη τί απαντάτε; Ότι είναι Ακροδεξιός;».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης