Μουντιάλ 2022: Απτόητη η «πιο σέξι οπαδός» - Πήγε για μπάνιο στη Ντόχα με αποκαλυπτικό μαγιό παρά τις απειλές για σύλληψη

Μουντιάλ 2022: Απτόητη η «πιο σέξι οπαδός» - Πήγε για μπάνιο στη Ντόχα με αποκαλυπτικό μαγιό παρά τις απειλές για σύλληψη

Παρά τις απειλές για σύλληψη, η πρώην Μις Κροατία δεν φοβάται τις... καυτές εμφανίσεις

opados
Την φράση «δεν ιδρώνει το αυτί της» φαίνεται να ενστερνίζεται η πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll, η οποία παρα τις απειλές για σύλληψη λόγω των «καυτών» φωτογραφίσεών της στο Κατάρ, συνεχίζει απτόητη τις σέξι δημόσιες παρουσίες εν μέσω του Μουντιάλ 2022.

Λίγη ώρα μετά την «βροχή» των δημοσιευμάτων για το πρόσωπό της και τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει από τις αρχές του Κατάρ, η Knoll όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά αποφάσισε να ρίξει «λάδι στη φωτιά».

Η πρώην Μις Κροατία πήγε, λοιπόν, για μπάνιο σε παραλία της Ντόχα φορώντας ένα σέξι μαγιό στα χρώματα της σημαίας της χώρας της και φρόντισε να ενημερώσει γι' αυτό τους φίλους της στο Instagram.



Στη συνέχεια, μάλιστα, πήγε και στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία που έληξε χωρίς νικητή.

Κλείσιμο
Για τον φόβο των Ιουδαιών, πάντως, η αμφίεση που επέλεξε για το γήπεδο ήταν πιο σεμνή μολονότι αναδείκνυε τις καμπύλες της.

Η πιο σέξι οπαδός του Μουντιάλ ξαναχτυπά


Η ίδια φρόντισε να προσθέσει στις αναρτήσεις της και ένα βίντεο το οποίο χαρακτήρισε ως το «πιο αγαπημένο της» και στο οποίο φαίνεται να ανεβαίνει τα σκαλία γηπέδου στο Κατάρ.



Οι αναρτήσεις που προκάλεσαν «πονοκέφαλο» στο Κατάρ

Η Ivana Knol αποφάσισε να δείξει το υψηλό της φρόνημα και τον ισχυρό πατριωτισμό της παρά τους αυστηρούς κανόνες. Και μάλλον τα κατάφερε, καθώς εμφανίστηκε στο Κατάρ με ένα μαγιό G-string που όχι μόνο απαγορεύεται να το φοράς, αλλά μάλλον και να το έχεις.



Ελαφρώς πιο σεμνή, δηλαδή χωρίς μαγιό αλλά με ρούχα, ήταν και η εμφάνισή της προς το στάδιο Al-Bayat. Το μοντέλο φόρεσε ένα ερυθρόλευκο φόρεμα από καρό, σε μία προφανή αναφορά στη σημαία της χώρας της. Το ρούχο ήταν μακρύ και συνοδευόταν με κουκούλα. Ωστόσο μάλλον ούτε αυτό την προστατεύει, καθώς ήταν εφαρμοστό σε πολλά σημεία του σώματός της, ενώ το βαθύ ντεκολτέ δεν είναι σίγουρο ότι θα εγκρινόταν από τους αυστηρούς νόμους του Κατάρ.

Ωστόσο οι προειδοποιήσεις ήταν σαφείς. «Οι επισκέπτες (άντρες και γυναίκες) αναμένεται να δείξουν σεβασμό στην τοπική κουλτούρα, αποφεύγοντας τα υπερβολικά αποκαλυπτικά ρούχα για το κοινό» προειδοποίησε η τουριστική αρχή του Κατάρ πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Συνιστάται γενικά σε άντρες και γυναίκες να διασφαλίζουν ότι οι ώμοι και τα γόνατά τους καλύπτονται», είχε ξεκαθαρίσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο στις Μικροθήβες

Τελευταία ευκαιρία σήμερα για Αργεντινή - Το πρόγραμμα της 7ης ημέρας του Μουντιάλ

Συγκινεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την αδερφή του, Κατερίνα, που έχει καρκίνο του μαστού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ