Behati Prinsloo: Είδαμε τα οπίσθιά της

Behati Prinsloo: Είδαμε τα οπίσθιά της

Κάποια στιγμή ο αέρας που φυσούσε κατάφερε και της σήκωσε το φόρεμα με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι, που δεν χάνουν ευκαιρία, να απαθανατίσουν τα οπίσθιά της

Behati Prinsloo: Είδαμε τα οπίσθιά της
Στα εγκαίνια της μπουτίκ του γνωστού σχεδιαστή Tommy Hilfiger που έγινε αυτές τις μέρες στο Παρίσι βρέθηκε η όμορφη Behati Prinsloo, η οποία έκλεψε την παράσταση με το υπέροχο μίνι βελούδινο φόρεμά της. Η 25χρονη περπάτησε στο κόκκινο χαλί και φωτογραφήθηκε για αρκετή ώρα μοιράζοντας δεξιά και αριστερά χαμόγελα. Κάποια στιγμή όμως ο αέρας που φυσούσε κατάφερε και της σήκωσε το φόρεμα με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι, που δεν χάνουν ευκαιρία, να απαθανατίσουν τα οπίσθιά της.  Η ίδια βέβαια δεν ταράχτηκε καθόλου, χαμογέλασε και κατέβασε το φόρεμά της.

Οσο για το ίδιο το φόρεμα, για το οποίο έχουν γραφτεί τα καλύτερα, αυτό είναι φυσικά Tommy Hilfiger από τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο πλέον για αγορά.

Κλείσιμο
Η Prinsloo, η οποία έχει ύψος 1,78, είναι από τη Ναμίμπια. Τον Ιούλιο του 2014 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Adam Levine, των Maroon, σε μια τελετή που έγινε στο Μεξικό.  


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης