Κορωνοϊός - Νικόλ Κίντμαν: «Είμαι κόρη νοσοκόμας, σας καταλαβαίνω…»

Κορωνοϊός - Νικόλ Κίντμαν: «Είμαι κόρη νοσοκόμας, σας καταλαβαίνω…»

Η 52χρονη σταρ εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους αμέτρητους εργαζόμενους στην υγεία και την περίθαλψη ενάντια στη φονική πανδημία

Nicole_Kidman
Με ένα βίντεο που κοινοποίησε στο instagram, η Νικόλ Κίντμαν θέλησε να ευχαριστήσει από την καρδιά της όλους τους εργαζόμενους στην περίθαλψη, καθώς συνεχίζουν να παίζουν τον πιο καθοριστικό ρόλο στη μάχη κατά της φονικής πανδημίας. Η 52χρονη Αυστραλή σταρ ευχαριστεί τις νοσοκόμες και όλους τους επαγγελματίες υγείας για τη γενναιότητα τους και την ανιδιοτέλεια αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο.
«Είμαι κόρη νοσοκόμας» ακούγεται να λέει στο βίντεο. «Όλη μου τη ζωή έχω δει πώς δουλεύει μια νοσοκόμα. Όταν ήμουν μικρή κυκλοφορούσα συχνά στα νοσοκομεία».


nicole_kidman_janelle
Με την 80χρονη μητέρα της, Τζανέλ

Η Νικόλ Κίντμαν μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν και τις δυο κόρες τους, σύμφωνα με τη Sunday Telegraph, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Αυστραλία, κοντά στην 80χρονη μητέρα της ηθοποιού, Τζανέλ η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την καρδιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We would like to say thank you to the countless healthcare professionals and nurses for their bravery and their selflessness 💕 #Swisse #ThankYou #WorldHealthDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης