Ολλανδή Ολυμπιονίκης «τα πέταξε έξω» ψάχνοντας την αγάπη σε reality

Ολλανδή Ολυμπιονίκης «τα πέταξε έξω» ψάχνοντας την αγάπη σε reality

Πλέον όλοι θα έχουν έναν διαφορετικό λόγο να θυμούνται την Ίνγκε ντε Μπρούινε

Ολλανδή Ολυμπιονίκης «τα πέταξε έξω» ψάχνοντας την αγάπη σε reality
Έναν διαφορετικό λόγο θα έχουν να θυμούνται στο εξής οι Ολλανδοί την Ολυμπιονίκη της κολύμβησης Ίνγκε ντε Μπρούινε καθώς η 43χρονη αποφάσισε να βρει τον έρωτά της σε reality show στο οποίο θα εμφανίζεται.... γυμνη!

Η ντε Μπρούιν συμμετέχει στο σόου με τίτλο «Ο Αδάμ αναζητά την Εύα» στο οποίο οι παίχτες κυκλοφορούν όπως τους γέννησε η μητέρα τους σε ένα απομονωμένο νησί.

Αν και η Ολλανδή Ολυμπιονίκης έχει επιδείξει το καλογυμνασμένο σώμα της και στο παρελθόν όταν φωτογραφήθηκε για την εταιρεία εσωρούχων Sapph το 2007, εντούτοις είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται τελείως γυμνή.

Κλείσιμο
Το επεισόδιο με την ίδια να περπατάει μπροστά στην κάμερα ολόγυμνη θα μεταδοθεί την Πέμπτη.






«Θα πρέπει να είναι γλυκό, αστείο και μυστηριώδες» δήλωνε η ίδια πριν τη συμμετοχή της στο σόου που «τρέχει» ήδη για έξι σεζόν στην ολλανδική τηλεόραση.

Η ντε Μπρούιν έχει κερδίσει τέσσερα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και έχει στην κατοχή της τρια παγκόσμια ρεκόρ στην κολύμβηση ενώ έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας καθώς σε ηλικία 31 ετών έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία αθλήτρια που κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης