Η Κιμ Καρντάσιαν με κοριτσοπαρέα στο Μεξικό για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Κιμ Καρντάσιαν με κοριτσοπαρέα στο Μεξικό για τα γενέθλια της αδερφής της

Η Κόρτνεϊ γίνεται 38 ετών και το γιορτάζει με ένα ταξίδι - Δείτε την Κιμ να γυμνάζεται χωρίς μέικ απ και τις φίλες της να ανάβουν φωτιές στις παραλίες

Η Κιμ Καρντάσιαν με κοριτσοπαρέα στο Μεξικό για τα γενέθλια της αδερφής της
Δεν χάνουν την ευκαιρία για πάρτι οι αδερφές Καρντάσιαν και αυτή τη φορά το οργάνωσαν μεγαλοπρεπώς: Πήραν τις φίλες τους και πετάχτηκαν μέχρι το... Μεξικό για να τα πιουν και να γιορτάσουν τα 38α γενέθλια της Κόρτνεϊ. 

Η Κιμ Καρντάσιαν μάλιστα έχει ήδη αναφέρει στο Twitter της κάποιες από τις... περιπέτειες των κοριτσιών στο Μεξικό, όπου μας ενημέρωσε πως η εορτάζουσα Κόρτνεϊ έκανε τέσσερις φορές εμετό στο κρεβάτι της και μάλιστα κοιμήθηκε επί τόπου! 



Κλείσιμο




Πάντως οι κρεπάλες δεν την σταμάτησαν από το να κάνει την καθημερινή της άσκηση κι έτσι εθεάθη στις παραλίες της Πούντα Μίτα να κάνει βάδην με τις φίλες της, και μάλιστα χωρίς μέικ απ...



Αντίθετα, η Κόρτνεϊ δεν σταματά το πάρτυ δευτερόλεπτο, παρά μόνο για να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει το υλικό στα social media. Αυτή τη φορά έβαλε το πιο αποκαλυπτικό της μπικίνι και μας έδειξε την πίσω όψη της - και μάλιστα όχι μόνη της, αλλά με μια από τις φίλες της! 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης