Τρύφωνας Σαμαράς στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Αισθάνθηκα σαν να με γούσταρε η Irina Shayk»

Τρύφωνας Σαμαράς στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Αισθάνθηκα σαν να με γούσταρε η Irina Shayk»

Η συνεργασία του με τη Ρωσίδα καλλονή, Irina Shayk, η κόντρα του με την Ελένη Τσολάκη, το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα που τον ενόχλησε και η γνώμη του για το ''Survivor''

Τρύφωνας Σαμαράς στο «Όλα Ξεκόλλα»: «Αισθάνθηκα σαν να με γούσταρε η Irina Shayk»
Ο Τρύφωνας Σαμαράς, πριν λίγες ημέρες, γιόρτασε την κυκλοφορία του ημερολογίου του με ένα πάρτι. Ο hair stylist στις δηλώσεις στους δημοσιογράφους «έδωσε» την Ελένη Τσολάκη που δεν εμφανίστηκε σε πάρτι. Έκανε τα παράπονα του, χαρακτηρίζοντας την παρουσιάστρια ως την πιο «περίεργη».

«Είναι αρκετός καιρός που βγήκε το ημερολόγιο και η Ελένη δεν έχει βάλει καμία φωτογραφία στο Instagram. Την παίρνω τηλέφωνο να της το πω και μου απαντάει: ''Βρε Τρύφωνα μου, με έχεις βγάλει άβαφτη. Βλέπω τις άλλες, έχουν μακιγιάζ και εμένα με έχεις βγάλει άβαφτη''»,
είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Κλείσιμο

Και πρόσθεσε:
«Με την κυρία Τσολάκη δεν έχω τίποτα! Απλά στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήρθε στο πάρτι. Δεν έχω κάτι μαζί της».

Του έκανε νάζια; «Όχι καλέ! Κάναμε και πλάκα. Δεν μου άρεσε ο διπλανός της»
.

Ο Παπανώτας; «Ναι! Δεν θέλω να λέω αυτό το όνομα! Με αποκάλεσε μπαρμπέρη! Μετά από τόσα χρόνια καριέρας, όλες αυτές που έχω χτενίσει, δεν μπορεί να με αποκαλεί μπαρμπέρη!», τόνισε.

Ανάμεσα στα top model που έχει χτενίσει, είναι και η Irina Shayk. Ο Τρύφωνας Σαμαράς όπως είπε, κατάλαβε ότι θα πρέπει να άρεσε στην Ρωσίδα καλλονή. «Με αισθάνθηκε πολύ άντρα και όταν μπήκα στο δωμάτιο, ήταν στο κρεβάτι γυμνή με ένα σεντόνι και αισθάνθηκα σαν να με γούσταρε!, είπε.

Εσύ τη γούσταρες λίγο; «Πολύ! Έχει πολύ ωραίο δέρμα, στήθος! Είχα να δω τέτοιο σώμα από τη Naomi! Aλλά θέλω και κάτι άλλο να με ''τσιμπήσει''. Είμαι δύσκολος ρε παιδί μου!».

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι στο ημερολόγιο επρόκειτο να συμμετέχει η Βίκυ Καγιά, αλλά τον πήρε τηλέφωνο να του το ακυρώσει γιατί είχε αρρωστήσει η κορούλα της, Μπιάνκα. «Με πήρε τελευταία στιγμή, την ίδια ημέρα και μου το είπε...Τότε παίρνω την Ειρήνη Παπαδοπούλου τηλέφωνο την ίδια ημέρα και της λέω : ''Τρέξε! Σε θέλω για το ημερολόγιο μου'' Και η Ειρήνη έτρεξε αμέσως και την λάτρεψα!», τόνισε ο hair stylist.

Επίσης, εξιστόρησε στο πλατό της εκπομπής την εμπειρία του στο κάστρο του κόμη Δράκουλα.
«Είναι μια καινούργια εκπομπή που λέγεται ''celebrities travel''...Tρόμαξα πάρα πολύ. Είναι το περιβάλλον όλο δρακουλίστικο! Είναι ένα από τα σπίτια του Δράκουλα των Καρπαθίων. Έχει μείνει μία δύο φορές στο συγκεκριμένο σπίτι. Αυτός ο δράκουλος δεν έβγαζε δόντι. Παλούκωνε τους Τούρκους», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Είναι αλήθεια ότι μπήκε σε ένα φέρετρο σε εκείνο το σπίτι: «Με το ζόρι με βάλανε! Εγώ δεν ήθελα με τίποτα. Του είπα του Καπετανίδη, μία φορά και τέρμα! Χτύπα ξύλο! Σκόρδα! Είχαμε φέρει και μία σακούλα σκόρδα αλλά δεν τα βγάλαμε! Τα ξεχάσαμε!».

Θα συμμετείχε στο «Survivor»; «Δεν είναι και τόσο δύσκολο το ''Survivor''. Κάτι παιχνίδια κάνουν. Να χάσω και κανένα κιλό. Καλέ ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 95 κιλά! Πού τα βάζω όλα; Στο μάγουλο;», είπε ο hair stylist.

Όσο για τον παίκτη που ξεχωρίζει: «Ο Αγγελόπουλος μου αρέσει!».

Σχολιάζοντας το «Star Academy» είπε: «Η Άννα Βίσση μου άρεσε πάρα πολύ! Μου άρεσε πολύ το μαλλί της. Τα αραιώσαν κιόλας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης