Σάρωσε σε τηλεθέαση το «Rising Star»: Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν

Σάρωσε σε τηλεθέαση το «Rising Star»: Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν

«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση στο πρώτο επεισόδιο για το 2017- Οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν

Σάρωσε σε τηλεθέαση το «Rising Star»: Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν
«Κόκκινο» χτύπησε η τηλεθέαση του «Rising Star», στο πρώτο επεισόδιο για το 2017. Οι τέσσερις κριτές, Κώστας Μακεδόνας, Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας είχαν ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση, όπως επίσης και ο οικοδεσπότης του show, Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το επεισόδιο του «Rising Star» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, σημείωσε  στο δυναμικό κοινό 35,2%, ενώ κατά τη διάρκεια του live η τηλεθέαση άγγίξε ακόμα και το 46%. Στο γενικό σύνολο, το 4ο live συγκέντρωσε 35,7%.

Oι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν

Η Σίνθια Βερόνικα Ζιετάρα , ένα 14χρονο κορίτσι που ζει στην Κύπρο,  συμμετείχε στο νέο talent show του ΑΝΤ1 «Rising Star».

Κλείσιμο
Το νεαρό κορίτσι ερμήνευσε το «Νon, je ne regrette rien» της Édith Piaf, συγκλονίζοντας τους κριτές που σηκώθηκαν όρθιοι να τη χειροκροτήσουν. Η μικρή κατάφερε να μαγέψει και τους τηλεθεατές και να σηκώσει τον τοίχο, συγκεντρώνοντας στην ψηφοφορία ένα ποσοστό της τάξης του 95%.

Η Δέσποινα Βανδή συγκινήθηκε τόσο πολύ από την ερμηνεία της, που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Όπως είπε, αυτό που τη συγκίνησε περισσότερο ήταν όταν η Σίνθια κοίταξε τον πατέρα της, που βρισκόταν στο κοινό.




Ο 19 χρονος Στέλιος Τσάκωνας ήταν ο τελευταίος διαγωνιζόμενος που εμφανίστηκε στο γιορτινό επεισόδιο του «Rising Star» που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ερμηνεύοντας το τραγούδι του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, «Τα σχοινιά σου», κατάφερε όμως να βρεθεί στην πρώτη θέση, κάνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στο «Rising Star». Το ποσοστό που συγκέντρωσε μετά την ψηφοφορία του κοινού, ήταν 98%. Το ίδιο ποσοστό είχε συγκεντρώσει και ο 16χρονος Γιάννης Ξανθόπουλος.

«Και ο Παντελής αν ήταν εδώ κοντά μας θα σε χειροκροτούσε και θα σε στήριζε!», του είπε ο Αντώνης Ρέμος.



H 20χρονη Ίνκα Μπαλαντσίνε με καταγωγή από την Γεωργία που τα τελευταία χρόνια ζει με τη μητέρα της στη Σαντορίνη, στάθηκε μπροστά στους κριτές του «Rising Star». Η Ίνκα ερμήνευσε το τραγούδι της Gabriella Cilmi «Sweet About Me». Η νεαρή κατάφερε να αποσπάσει τη θετική ψήφο και από τους τέσσερις κριτές. Το ποσοστό που συγκέντρωσε μετά το τέλος της ερμηνείας της ήταν 91%.

Η Δέσποινα Βανδή το μοναδικό πράγμα που ζήτησε από την διαγωνιζόμενη είναι να βάλει τουλάχιστον πέντε κιλά, γιατί τη βρήκε υπερβολικά αδύνατη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης