Ποια είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ, η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο των Brangelina

Ποια είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ, η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο των Brangelina

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε σε όλο τον κόσμο η είδηση του διαζυγίου του δημοφιλούς ζευγαριού Αντζελίνας Τζολί και Μπραντ Πιτ - Και ενώ η διαδικασία του διαζυγίου έχει ήδη πάρει τον δρόμο της οι φήμες για «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο των δύο ηθοποιών φουντώνουν

Ποια είναι η Μαριόν Κοτιγιάρ, η «πέτρα του σκανδάλου» στο διαζύγιο των Brangelina
Ο γάμος της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ φαίνεται ότι από χθες αποτελεί παρελθόν. Σύμφωνα με το έντυπο Page Six της New York Post, η Τζολί προσέλαβε ιδιωτικό αστυνομικό να παρακολουθεί τον σύζυγό της κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Allied στο Λονδίνο. Ο Πιτ συμπρωταγωνιστεί στην ταινία κατασκοπείας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με την Γαλλίδα ηθοποιό Μαριόν Κοτιγιάρ.



Ανώνυμη πηγή, που βρίσκεται κοντά στην Τζολί, δήλωσε στο αμερικανικό έντυπο ότι η ηθοποιός είχε προβλήματα με τον σύζυγό της σχετικά με την ανατροφή των έξι παιδιών τους και πρόσθεσε: «Αυτός (ο Πιτ) είχε γίνει παράφρων επειδή περνά κρίση μέσης ηλικίας και η Άντζι είχε βαρεθεί». Επίσης, άλλη πηγή, που γνωρίζει καλά την Μαριόν Κοτιγιάρ, υποστήριξε στο ίδιο έντυπο ότι η 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιός αρνείται τις φήμες που την θέλουν το «τρίτο πρόσωπο» στον γάμο του διάσημου ζευγαριού.
Κλείσιμο



Ποια είναι όμως η Μαριόν Κοτιγιάρ; Η Γαλλίδα ηθοποιός, που στο τέλος του μήνα θα γίνει 41 χρόνων, γεννήθηκε στο Παρίσι από μητέρα κωμικό και πατέρα σκηνοθέτη και μεγάλωσε στην Ορλεάνη, στην κεντρική Γαλλία. Θεωρείται από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του γαλλικού κινηματογράφου και έχει αποκτήσει περιουσία αρκετών εκατομμυρίων ευρώ από την δουλειά της.

Το 2007 η κομψή Μαριόν Κοτιγιάρ κέρδισε το Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Εντίθ Πιαφ στην ταινία «La vie en rose» (Ζωή σαν τριαντάφυλλο) του Ολιβιέ Νταάν. Η ίδια έπαιξε το 2010 στο πλευρό του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν Inception.



Η Γαλλίδα ηθοποιός έκανε την πρώτη μεγάλη σχέση της με τον συμπατριώτη της ηθοποιό Julien Rassam, ο οποίος απεβίωσε το 2002, από το 2000 μέχρι το 2005 η Κοτιγιάρ ήταν ζευγάρι με τον Γάλλο ηθοποιό και σκηνοθέτη Stephan Guerin-Tillie, για δύο χρόνια έβγαινε με τον τραγουδιστή Mathieu Blanc-Francard, μέχρι το 2007 που συνάντησε τον σημερινό σύντροφό της, Γάλλο ηθοποιό Γκιγιόμ Κανέ.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον Κανέ, τον οποίο στις συνεντεύξεις της αποκαλεί «my boyfriend» και το 2011 απέκτησε μαζί του τον γιο τους, Μαρσέλ. Ο Κανέ είναι γνωστός στην χώρα του ως ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, αλλά δεν έχει αποκτήσει την λάμψη της συντρόφου του.



Οι δυο τους έχουν αφήσει εποχή με την χημεία τους στη μεγάλη οθόνη με την ρομαντική κωμωδία του 2003 «Αγάπα με αν τολμάς» (Jeux d’ enfants).



Όσο για τον Μπραντ Πιτ, είναι κοινό μυστικό ότι συνηθίζει να μπλέκει την επαγγελματική με την ερωτική του ζωή. Το 1995 ερωτεύθηκε την Γκουίνεθ Πάλτροου στο πλατό της ταινίας Seven ενώ το 2005 άφησε στα κρύα του λουτρού την Τζένιφερ Άνιστον και έκανε σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Αντζελίνα Τζολί, που έπαιζαν μαζί στην γνωστή ταινία Mr & Mrs Smith.  














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης