O Ricky Gervais εξηγεί με μια φράση γιατί το Brexit... δεν αλλάζει τίποτα

O Ricky Gervais εξηγεί με μια φράση γιατί το Brexit... δεν αλλάζει τίποτα

«Οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι, οι φτωχοί θα παραμείνουν φτωχοί και θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε τους ξένους», αναφέρει ο ταλαντούχος κωμικός

O Ricky Gervais εξηγεί με μια φράση γιατί το Brexit... δεν αλλάζει τίποτα
Η «μετά-Brexit» απογοήτευση μεγαλώνει ανάμεσα στη νέα γενιά της Βρετανίας, που αισθάνεται ότι χάνει για πάντα ευκαιρίες τις οποίες θα απολάμβανε στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Το δημοψήφισμα για την παραμονή ή μη της Βρετανίας στην ΕΕ αποκάλυψε ένα χάσμα γενιών στο Ηνωμένο Βασίλειο, με το 58% των ηλικιωμένων πολιτών (άνω των 65) να ψηφίζουν υπέρ του Brexit και τους Millenials να τάσσονται μαζικά υπέρ του Bremain. Η οριακή νίκη του στρατοπέδου της αποχώρησης με 52% σημαίνει ότι τα άτομα μεταξύ 18-24 θα αντιμετωπίσουν πιθανώς και δεύτερη οικονομική ύφεση μέχρι να κλείσουν τα τριάντα, ενώ ταυτόχρονα θα στερηθούν την οικονομική σταθερότητα, τις ασφαλείς συντάξεις και τις εργασιακές ευκαιρίες που απόλαυσαν οι baby boomers, οι οποίοι ψήφισαν την έξοδο!

Το αίσθημα της απογοήτευσης συνόψισε σε μία ανάρτησή του ο δημοφιλής Βρετανός κωμικός Ricky Gervais. Όπως τόνισε ο ανατρεπτικός ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, παρά το γεγονός ότι το Brexit προκάλεσε την παραίτηση του Κάμερον και την κατάρρευση της στερλίνας, διχάζοντας τη χώρα και δίνοντας βάση στο αίτημα των Σκωτσέζων για ανεξαρτησία, στην ουσία δεν έχει καμία σημασία. Κι αυτό γιατί, στην πράξη, δεν αλλάζει τίποτα.

Κλείσιμο
«Πέρα από τα αστεία, το Brexit δεν θα κάνει καμιά διαφορά. Οι πλούσιοι θα παραμείνουν πλούσιοι, οι φτωχοί θα παραμείνουν φτωχοί και θα συνεχίσουμε να κατηγορούμε τους ξένους», έγραψε ο Gervais σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ξέρω ότι οι νέοι της Βρετανίας έχουν αποκαρδιωθεί και νιώθουν απογοητευμένοι. Όμως χαλαρώστε. Η επαναφορά της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας θα σας «στρώσει» Δεν το πιστεύω ότι χρειάστηκε ένα δημοψήφισμα για να καταλάβουν οι νέοι της Βρετανίας ότι οι μεγαλύτερες γενιές τους μισούν», συμπλήρωσε ο ιδιοφυής κωμικός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης