Σοκαρισμένη η σύντροφος του Πουλίδο - Ήταν μαζί του την ώρα της απαγωγής

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Πουλίδο - Ήταν μαζί του την ώρα της απαγωγής

Η 23χρονη φυσικοθεραπεύτρια είναι ο μεγάλος έρωτας του ποδοσφαιριστή και το τελευταίο πεντάμηνο είχαν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Πουλίδο - Ήταν μαζί του την ώρα της απαγωγής
Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση  ότι ο Άλαν Πουλίδο του Ολυμπιακού, έπεσε θύμα απαγωγής στη γενέτειρά του, στην πόλη Σιουδάδ Βικτόρια, όπως μεταδίδουν μεξικανικά μέσα ενημέρωσης. Ήδη, οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθούν οι δράστες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες, πληροφορίες, ήταν η οικογένεια του παίκτη που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση του Άλαν, υποτίθεται μετά από ένα τηλεφώνημα του ίδιου. 

Ο αδερφός του «ερυθρόλευκου» ποδοσφαιριστή, Αρμάντο, δήλωσε στη μεξικανική τηλεόραση πως ο Πουλίδο βρισκόταν σε πάρτι που είχε σχέση με την εταιρεία της συντρόφου του, το οποίο ξεκίνησε γύρω στις 19:00 τοπική ώρα. Περίπου στις 23:30, η οικογένειά του ειδοποιήθηκε ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής και ότι κινδυνεύει. 

Ο Πουλίδο, φέρεται να είχε πάει σε πάρτι με τη σύντροφό του, την Μεξικανή καλλονή, Ιλεάνα Σάλας, φυσικοθεραπεύτρια στο επάγγελμα, και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφευγαν δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα. Αυτοί πιθανότατα τους επιτέθηκαν στο δρόμο, τους χτύπησαν και τους έβαλαν βιαίως σε ένα μικρό φορτηγό. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι απαγωγείς, άγνωστο για ποιο λόγο, άφησαν ελεύθερη την Ιλεάνα, η οποία βρέθηκε στην είσοδο ενός πάρκου. 

Κλείσιμο
Η τελευταία φωτογραφία που «ανέβασε» ο Πουλίδο στο Instagram του είναι η παρακάτω και στη λεζάντα της γράφει πόσο πολύ αγαπάει την Ιλεάνα. Επίσης, αναφέρει πως τους τελευταίους 5 μήνες η ξανθιά καλλονή του έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή. 





Η 23χρονη φυσικοθεραπεύτρια φαίνεται πως είναι ο μεγάλος έρωτας του ποδοσφαιριστή και το τελευταίο πεντάμηνο είχαν γίνει κυριολεκτικά αχώριστοι, σε σημείο που αρκετά tabloids ανέφεραν πως σκέφτονταν να παντρευτούν σύντομα. Ο Πουλίδο είχε δηλώσει για τη σύντροφό του πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει δίπλα του.

«Μπορώ να καυχηθώ πως έχω την καλύτερη κοπέλα στον κόσμο. Συναινεί και μου κάνει μασάζ όποτε γυρνάω κουρασμένος από το γήπεδο και την προπόνηση». Οι δυο τους ταξιδεύουν συχνά ανά τον κόσμο επιλέγοντας ρομαντικούς προορισμούς, όπως το Παρίσι και πρόσφατα τη Σαντορίνη. 





Μάλιστα, το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή της Ιλεάνας, αν κρίνουμε από τις εικόνες που επιλέγει να ανεβάζει στα social media της. 















Μεξικανικά μέσα αναφέρουν πως η σύντροφος του Πουλίδο είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να θυμηθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια από τη βραδιά της απαγωγής.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης