Εύη Αδάμ στο «ΟΛΑ»: Με τις ελεύθερες πτώσεις έγινα «πιλότος» του κορμιού μου

Εύη Αδάμ στο «ΟΛΑ»: Με τις ελεύθερες πτώσεις έγινα «πιλότος» του κορμιού μου

Το πρώην μοντέλο μίλησε για τις ελεύθερες πτώσεις που κάνει εδώ και τέσσερις μήνες από αεροπλάνο, τον φόβο που αισθάνεται πριν κάνει το κάθε άλμα και την αίσθηση ελευθερίας που της προσφέρει...

Εύη Αδάμ στο «ΟΛΑ»: Με τις ελεύθερες πτώσεις έγινα «πιλότος» του κορμιού μου
Καλεσμένη στο «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» ήταν η Εύη Αδάμ, που μίλησε για τις ελεύθερες πτώσεις από αεροπλάνο, που κάνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες.

«Δεν λέμε όχι στις συγκινήσεις. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συγκίνηση δεν περίμενα να είναι τόσο μεγάλη. Είναι το πιο ωραίο πράγμα που έχω κάνει ποτέ! Είναι ένα φανταστικό άθλημα δεν θέλω να το αφήσω ποτέ. Και γι' αυτό το ξεκίνησα πριν από ένα τετράμηνο! Βέβαια αυτό, αν το κάνεις σαν άθλημα, πρέπει να κάνεις μαθήματα. Γίνεσαι πιλότος του κορμιού σου!»,
Κλείσιμο
δήλωσε το πρώην μοντέλο.




Έχει γίνει κάτι παράξενο από τότε που ξεκίνησε να κάνει ελεύθερη πτώση; «Δεν γίνεται ποτέ τίποτα! Είναι το πιο ασφαλές άθλημα στον κόσμο! Δεν γίνεται ποτέ ατύχημα. Είναι αδύνατον να πάθεις κάτι!...Εννοείται ότι φοβάσαι. Είναι τρομερός ο φόβος. Γιατί δεν είμαστε φτιαγμένοι να πετάμε, ούτε να πέφτουμε στο κενό!», τόνισε.

Πόσο ψηλά έχει πάει; «Έχω κάνει άλμα από τα 14.000 πόδια! Είναι περίπου 4 χιλιόμετρα. Δεν βλέπεις πόσο ψηλά είσαι. Είσαι πολύ ψηλά! Την πρώτη φορά ήμουν με την κόρη μου. Έκανε άλμα και η κόρη μου. Δεν ήθελε να το χάσει. Μας άρεσε πάρα πολύ. Πετάει το αεροπλάνο και είναι κλειστή η πόρτα, δεν γίνεται να κάνεις άλμα με την ταχύτητα που έχει κανονικά το αεροπλάνο. Κόβει πάρα πολύ την ταχύτητα του, ανάβει ένα πράσινο φωτάκι και έχεις δύο λεπτά να κάνεις το άλμα»,. είπε η Εύη Αδάμ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης