Ποια της οικογένειας Kardashian ποζάρει ολόγυμνη;

Ποια της οικογένειας Kardashian ποζάρει ολόγυμνη;

Η ριάλιτη σταρ της οικογένειας Kardashian που πόζαρε ολόγυμνη για τον φωτογράφο Brian Bown Smith- Ο καλλιτέχνης συνηθίζει να γδύνει τα μοντέλα του, γιατί όπως λέει με αυτόν τον τρόπο «ξεσκεπάζει την σύγχρονη κοινωνία και ερευνά θέματα όπως είναι η σεξουαλικότητα και η ομοιομορφία»

Ποια της οικογένειας Kardashian ποζάρει ολόγυμνη;
Οι γυμνές φωτογραφίσεις της Kim Kardashian σίγουρα δεν είναι νέο. Έχουμε δει την 34χρονη ριάλιτι σταρ γυμνή μέσα σε ασημένια μπογιά, γυμνή με ένα ποτήρι σαμπάνια, γυμνή στο κρεββάτι, στην άμμο, στη θάλασσα.

Ωστόσο η νέα...αποκαλυπτική φωτογράφιση δεν ανήκει σε εκείνη, αλλά στην αδερφή της, Kourtney, που πόζαρε ολόγυμνη για τον φωτογράφο Brian Bown Smith. Ναι μεν,  ο φωτογράφος εστίασε στην «πίσω όψη» της, αλλά η δουλειά του, είναι καλλιτεχνική.

Κλείσιμο


Η φωτογραφία της 36χρονης δεν θα κοσμήσει το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού, αλλά θα συμπεριληφθεί στην έκθεση του Brian Bown Smith που θα παρουσιαστεί στα τέλη Οκτωβρίου, στη De Re Gallery στο Λος Άντζελες. Ο καλλιτέχνης συνηθίζει να γδύνει τα μοντέλα του, γιατί όπως λέει με αυτόν τον τρόπο «ξεσκεπάζει την σύγχρονη κοινωνία και ερευνά θέματα όπως είναι η σεξουαλικότητα και η ομοιομορφία»



Η ριάλιτι σταρ, Kourtney, είχε ποζάρει για τον ίδιο φωτογράφο, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, στον γιο της Reigh. O μικρός Reigh σήμερα είναι εννέα μηνών και είναι το τρίτο παιδί  απέκτησε από τον πρώην σύντροφό της, Scottt Disick. H Κardashian και ο  Disick, έχουν αποκτήσει μαζί άλλα δύο παιδιά, τον 5χρονο Mason και την 3χρονη Penelope.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης