Σε μπελάδες η Miley Cyrus που δε σεβάστηκε τη μεξικανική σημαία

Σε μπελάδες η Miley Cyrus που δε σεβάστηκε τη μεξικανική σημαία

Κινδυνεύει με πρόστιμο 1200 δολαρίων ή με κράτηση 36 ωρών επειδή χορευτής την «μαστίγωνε» στα οπίσθια με τη σημαία κατά τη διάρκεια συναυλίας

Σε μπελάδες η Miley Cyrus που δε σεβάστηκε τη μεξικανική σημαία
Μεξικανοί πολιτικοί απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία της Miley Cyrus για ασέβεια προς την σημαία της χώρας με την οποία χορευτής την «μαστίγωνε» στα οπίσθια κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Το κρατικό νομοθετικό σώμα ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να επιβάλει πρόστιμο στην Cyrus, μετά από αυτή την ενέργειά της κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Μοντερέι αφιερωμένη στην Ημέρα Ανεξαρτησίας του Μεξικού.

Η ποπ τραγουδίστρια βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο μετά την παραδοχή της για χρήση ναρκωτικών, αλλά και τον προκλητικό χορό της σε μουσικό βίντεο, στο οποίο φορούσε μόνο ένα ζευγάρι μπότες

Ο Μεξικανός νομοθέτης Francisco Trevino τόνισε ότι η πολιτεία της Nuevo León ενέκρινε ένταλμα προς το υπουργείο Εσωτερικών για την αυστηροποίηση του νόμου περί χρήσης της σημαίας.

Η τραγουδίστρια ή οι συνεργάτες της υπάρχει πιθανότητα να τιμωρηθούν με πρόστιμο 1200 δολαρίων ή με κράτηση 36 ωρών, υπογράμμισε ο Trevino. 
Κλείσιμο

Οι μεξικανικές αρχές επιδεικνύουν ιδιαίτερη ευαισθησία σε περιπτώσεις ασέβειας σε εθνικά σύμβολα. Το 2008 η τραγουδίστρια Paulina Rubio τιμωρήθηκε με πρόστιμο επειδή εμφανίστηκε δημοσίως χωρίς ρούχα, αλλά με την σημαία τυλιγμένη γύρω από το σώμα της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης