Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τα παιδικά του χρόνια

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τα παιδικά του χρόνια

Στο πλατό του Πρωινό mou βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός που μίλησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για τον γιο του και τα παιδικά του χρόνια στη Ζάκυνθο

Ο Κώστας Κόκλας μιλά για τα παιδικά του χρόνια
Ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας ήταν καλεσμένος του Πέτρου Κωστόπουλου στην εκπομπή «Πρωινό mou» όπου μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Ζάκυνθο, τον γιο του και τους γονείς του. Πιστεύει ότι ο γιος του κληρονόμησε τον χαρακτήρα του; «Έχει χιούμορ, δεν σοβαρεύει τα πράγματα. Αυτό είναι καλό για να ξεπερνάει τις δυσκολίες». Ενώ δεν διστάσει να αποκαλύψει ότι θα ήθελε ένα ακόμη παιδί, αν και τώρα με την κρίση θα είναι πιο δύσκολα» απάντησε ο Κώστας Κόκλας.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τα δικά του παιδικά χρόνια αλλά και τους γονείς του. «Oι γονείς μου ήταν ανοιχτόμυαλοι και συζητούσαμε τα πάντα, αν και ούτε είχαν ταξιδέψει ούτε είχαν σπουδάσει. Ήταν πάντα δίπλα μου και ποτέ απέναντι μου. Δεν με κρίνανε αλλά ήμασταν πολύ κοντά. Για να καταλάβεις δεν μου έλεγαν τι ώρα να γυρίσω, αλλά στις εφτά με περίμενε ο πατέρας μου για να πάμε στη δουλειά. Τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα με τα παιδιά. Με ένα πιστόλι εγώ έκανα έξι – εφτά Πρωτοχρονιές. Δεν είχαν χρήματα οι γονείς μου. Μου το έφερνε ο Άγιος Βασίλης και των Φώτων το έπαιρνε, το γυάλιζε και μου το ξαναέφερνε την άλλη Πρωτοχρονιά».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης