Η Έμα Στόουν σιχαίνεται τη δίαιτα και τη γυμναστική

Η Έμα Στόουν σιχαίνεται τη δίαιτα και τη γυμναστική

«Φάε επομένως το αναθεματισμένο το cupcake χωρίς καμία ενοχή» συμβουλεύει η διάσημη ηθοποιός

Η Έμα Στόουν σιχαίνεται τη δίαιτα και τη γυμναστική
Σε συνέντευξη της, η Έμα Στόουν μιλάει για το πως αντιλαμβάνεται η ίδια την υγιεινή διατροφή και για τη σχέση της με τη γυμναστική.

Για το αν έχει ενοχές με το φαγητό: «Είσαι άνθρωπος, ζεις μόνο μία φορά και η ζωή είναι υπέροχη. Φάε επομένως το αναθεματισμένο το cupcake χωρίς καμία ενοχή»

Γιατί σιχαίνεται τις δίαιτες του Hollywood: «Λένε: Κάνε αυτή τη δίαιτα τρώγοντας κοτόπουλο στο μέγεθος της παλάμης σου και μερικά φασόλια και γυμνάσου δύο ώρες την ημέρα για όλη την υπόλοιπη ζωή σου».

Για το αν δοκιμάζει νέους τρόπους να γυμνάζεται: «Αυτή τη στιγμή δεν κάνω πολλά αλλά ξέρω πως πρέπει να το αλλάξω αυτό. Προσπαθώ να κάνω γιόγκα γιατί μου αρέσει και κάνει πολύ καλό. Μαζί με τη γιόγκα κάνω και λίγο διαλογισμό»

Για το αν γυμνάζεται για να είναι υγιής (ακόμα και αν μισεί τη γυμναστική):«Αν δεν έχω κάποιον να μου φωνάζει τότε δεν το κάνω. Το pilates ίσως είναι η μόνη γυμναστική που νιώθω χαρούμενη όταν την κάνω. Πέρα από αυτό, όμως, μου χαλάει τη διάθεση το να σηκώνω πράγματα πάνω από το κεφάλι μου. Το μισώ. Είναι, όμως, σημαντικό να το κάνω για την υγεία μου και έτσι πρέπει να το κάνω πιο συχνά».
Κλείσιμο

Για το πως βλέπει τη ζωή: «Πήγα στις κατακόμβες και υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι στιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Είμαστε όλοι κόκκαλα. Αποτελούμαστε όλοι από το ίδιο πράγμα. Είναι σημαντικό να ξέρεις τι σου γίνεται - ότι είμαστε όλοι άνθρωποι που τελικά θα καταλήξουμε να είμαστε μόνο κόκκαλα κάποια στιγμή».

Διαβάστε περισσότερα στο www.faysbook.gr
 

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης