Η Imogen Thomas έγινε μαμά και επέστρεψε ακόμη πιο... «καυτή»!

Η Imogen Thomas έγινε μαμά και επέστρεψε ακόμη πιο... «καυτή»!

«Είμαι μια πραγματική γυναίκα. Τρώω τα τσιπς μου και μου αρέσει» δηλώνει η μελαχρινή σεξοβόμβα και αναδεικνύει τις καμπύλες της

Νέα θεραπεία μειώνει τη θνησιμότητα από καρκίνο στον προστάτη
Η Imogen Thomas έγινε μαμά και επέστρεψε ακόμη πιο... «καυτή»!
Τον Φεβρουάριο έγινε μητέρα για πρώτη φορά και τώρα λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η Imogen Thomas ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο φωτογραφικό φακό για το περιοδικό «Nuts». Η πληθωρική τηλεπερσόνα επιδεικνύει το πλούσιο μπούστο της κάνοντας το πιο «καυτό» comeback και δηλώνει πως πριν τη φωτογράφιση ήταν «λίγο νευρική».



«Ήμουν λίγο νευρική αρχικά, όμως νομίζω πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες φωτογραφίσεις μου» δήλωσε η μελαχρινή σεξοβόμβα, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο Big Brother. Από εκεί και έπειτα, τα περιοδικά λατρεύουν να τη «φιλοξενούν» στις σελίδες τους και οι φωτογράφοι να την απαθαντίζουν.

Η Imogen που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να επανέλθει πλήρως στη φόρμα της μίλησε στο περιοδικό και για τις καμπύλες της οι οποίες την έχουν κάνει διάσημη. «Είμαι μια πραγματική γυναίκα. Τι να κάνω; Να τρώω σαλάτες; Τρώω τα τσιπς μου και μου αρέσει» δήλωσε η σέξι μαμά, χαρίζοντας στους θαυμαστές της μερικές αποκαλυπτικές πόζες.
Κλείσιμο








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης