Κοινωνία Ώρα Mega: Δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον αέρα - «Υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια»

Κοινωνία Ώρα Mega: Δημοσιογράφος εξομολογήθηκε στον αέρα - «Υπήρχε το ενδεχόμενο στο 50% να είναι κακοήθεια»

«Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα» δήλωσε ο δημοσιογράφος για τους συναδέλφους του

koinonia_ora_mega_-_dimitris_lappas
Ο ρεπόρτερ του Mega, Δημήτρης Λάππας εξέπληξε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη με την εξομολόγηση του στον αέρα για το θέμα υγείας του.

Σήμερα το πρωί, ο ρεπόρτερ του Mega Δημήτρης Λάππας αιφνιδίασε τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, καθώς αποκάλυψε πως πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του τον τελευταίο μήνα, αλλά οι εξετάσεις που βγήκαν χθες ήταν «καθαρές».

Ο δημοσιογράφος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ιωάννα Κρομμύδα για τη συμπαράστασή και τη στήριξη τους στο πρόβλημά του, καθώς ήταν οι μόνοι δύο άνθρωποι που είχαν επίγνωση του θέματος υγείας του.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct04jehrtaup)
Κλείσιμο

«Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και στην Ιωάννα Κρομμύδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαξιώνω τους άλλους συναδέλφους. Έδω και ένα μήνα περίπου, πέρασα ένα "λούκι". Ήταν ένα θέμα υγείας που το έψαχνα και υπήρχε το ενδεχόμενο, έπαιζε στο 50% να είναι κακοήθεια. Οι μόνοι που το ήξεραν, αφήνω την οικογένεια, ήταν ο Ιορδάνης και η Ιωάννα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάππας.

«Μου έχει μείνει το μήνυμα που μου έστειλε ο Ιορδάνης, "Αδερφέ, ότι και να συμβαίνει, είμαι στο πλάι σου, πες το μου, μην το κρατήσεις μόνο σου για τον εαυτό σου". Είναι από τις ανθρώπινες στιγμές. Χθες πήρα την απάντηση, "καθαρός"… Και γι’ αυτόν τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω και τον Ιορδάνη και την Ανθή και όλους εσάς… Με συγκίνησε ο Χασαπόπουλος που τρωγόμαστε κάθε μέρα. Είχα ανάγκη να το πω αυτό», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλο απάντησε με τη σειρά του: «Δημήτρη, αυτά δεν χρειάζονται… Είμαστε μια ομάδα εδώ και ο ένας στηρίζει τον άλλον και πηγαίνουμε χέρι χέρι».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο που «παγώνει το αίμα»: Νεαρός πηδά στο νερό από σκάφος στις Μπαχάμες και χάνεται στα σκοτεινά νερά

Βίντεο: Τρόμος για υπάλληλο σε φούρνο στα βόρεια προάστια - Ο ληστής της κόλλησε το όπλο στον κρόταφο

Επαγγελματίες οι χάκερ της κυβερνοεπίθεσης στην τράπεζα θεμάτων - Δεν κινδυνεύουν οι πανελλαδικές

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης