Απίστευτη Μέριλ Στριπ: «Η σκύλα η Μαράια Κάρεϊ μού έκλεψε τη θέση»

Απίστευτη Μέριλ Στριπ: «Η σκύλα η Μαράια Κάρεϊ μού έκλεψε τη θέση»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σχολίασε με πολύ χιούμορ το απρόοπτο - Ζήτησε συγγνώμη η τραγουδίστρια

Απίστευτη Μέριλ Στριπ: «Η σκύλα η Μαράια Κάρεϊ μού έκλεψε τη θέση»
Το απρόοπτο με τη Μαράια Κάρεϊ, η οποία κάθισε κατά λάθος στη θέση της Μέριλ Στριπ τη βραδιά της απονομής των Χρυσών Σφαιρών, σχολίασε με αρκετές δόσεις χιούμορ η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. 

Η ίδια περιέγραψε το σκηνικό σε μία απίστευτη συνέντευξη στον Τζίμι Κίμελ την επόμενη ημέρα της απονομής. Όταν εκείνος τη ρώτησε αν πράγματι συνέβη το περιστατικό, η Στριπ απάντησε χαριτολογώντας:  «Ναι, αυτή η σκύλα μου έκλεψε τη θέση»

Όμως το καυστικό της χιούμορ δεν σταμάτησε εκεί. «Όταν πήγα καθόταν δίπλα στον Σπίλμπεργκ και τον καλόπιανε», πρόσθεσε. 

«Και τότε είπε: "Ω θεέ μου αναγκάστηκα να καθίσω εδώ"», ανέφερε η Στριπ, σημειώνοντας ότι μετά το διαφημιστικό διάλειμμα οι  διοργανωτές είπαν σε όλους να καθίσουν γρήγορα στις θέσεις τους με έναν τρόπο που έμοιαζε με το παιχνίδι «μουσικές καρέκλες»

Συνεπώς κατανόησε απολύτως την τραγουδίστρια αναγκάστηκε να καθίσει γρήγορα στην -λάθος- θέση. «Της είπα να καθίσει εκεί και ότι εγώ θα κάτσω στα πόδια της», πρόσθεσε γελώντας.
Κλείσιμο

Η Μαράια Κάρεϊ με τη σειρά της παραδέχθηκε το λάθος της και «απολογήθηκε» αμέσως μέσω Twitter. «Μου είπαν να κάτσω γρήγορα μετά το διαφημιστικό διάλειμμα. Κάθισα στο πρώτο κάθισμα που ήταν ελεύθερο και ήταν αυτό δίπλα στον Στίβεν Σπίλμπεργκ.  Έπειτα από το επόμενο διαφημιστικό διάλειμμα μαντέψτε ποια επέστρεψε στη θέση της... Αγαπημένη Μέριλ, συγγνώμη. Μπορείς να κάτσεις στη θέση μου όποτε θέλεις», έγραψε η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης