ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Οι παπαράτσι έπιασαν την Taylor Swift στην αγκαλιά του νέου James Bond

Οι παπαράτσι έπιασαν την Taylor Swift στην αγκαλιά του νέου James Bond

Δύο εβδομάδες μετά το χωρισμό της από τον dj Calvin Harris ο οποίος ισχυρίζεται ότι τον απατούσε εδώ και καιρό

Οι παπαράτσι έπιασαν την Taylor Swift στην αγκαλιά του νέου James Bond
Δύο μόλις εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον διάσημο dj Calvin Harris και η Taylor Swift βρήκε άλλη, καλύτερη, αγκαλιά. Οι φωτογραφίες είναι η πιο τρανή απόδειξη. Η 26χρονη τραγουδίστρια και ο μελλοντικός James Bond Tom Hiddleston είναι το νέο hot ζευγάρι του φετινού καλοκαιριού. 

Ο φακός της Sun τους συνέλαβε σε ρομαντική διάθεση στο Rhode Island. «Ηταν όλη την ώρα μαζί, αγκαλιάζονταν και αντάλλαζαν παθιασμένα φιλιά αδιαφορώντας για τον κόσμο που πηγαινοερχόταν στην παραλία. Οι δυο τους έμοιαζαν σαν ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι», λέει άτομο που τους είδε. 

Ανθρωπος από το περιβάλλον της Taylor επιβεβαιώνει τη σχέση τους λέγοντας: «Ο Tom από την πρώτη φορά που την είδε την διεκδικούσε. Της έστελνε διαρκώς λουλούδια, την ήθελε πάρα πολύ».

Κλείσιμο


Το ειδύλλιό τους είναι πολύ φρέσκο καθώς οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Met Gala στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου και κάθισαν δίπλα δίπλα στο δείπνο που τους παρατέθηκε. Η έλξη μεταξύ τους ήταν πολύ μεγάλη καθώς το ίδιο βράδυ ο φακός τους έπιασε να χορεύουν μαζί το Crazy in Love της Beyonce. 



Μετά από αυτό το βράδυ ο Tom δήλωσε: «Η Taylor είναι πολύ γοητευτική, είναι υπέροχη».
Πάντως από ότι φαίνεται οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα γιατί πριν από ένα μήνα η Taylor Swift είχε πει ότι η σχέση της με τον dj ήταν κάτι παραπάνω από μαγική. Τώρα τι άλλαξε μέσα σε ένα μήνα μόνο εκείνη ξέρει. 

Σύμφωνα με τη Sun ο λόγος που η Taylor τερμάτισε την 15μηνη σχέση της με τον Calvin Harris είναι ότι εκείνος δεν ήθελε δέσμευση, οικογένεια και παιδιά. Ατομο από το περιβάλλον του Harris λέει πως είναι έξαλλος με την συμπεριφορά της πρώην του και πιστεύει ακράδαντα ότι η Taylor τον απατούσε με τον Tom Hiddleston πριν το Met Gala. 



«Σίγουρα κάτι υπήρχε μεταξύ τους από πριν. Είναι πολύ άσχημο να χωρίζεις και δύο εβδομάδες μετά να εμφανίζεσαι με άλλον. Απλά δεν είναι ωραίο», λέει η πλευρά του Harris. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης