Game of Thrones: Για πρώτη φορά η σειρά θα προηγείται των βιβλίων

Game of Thrones: Για πρώτη φορά η σειρά θα προηγείται των βιβλίων

Όπως παραδέχθηκε ο συγγραφέας George RR Martin δεν προλαβαίνει να τελειώσει το «Ανεμοι του Χειμώνα» ως τον Απρίλιο που βγαίνει η σειρά

Game of Thrones: Για πρώτη φορά η σειρά θα προηγείται των βιβλίων
Οι «Άνεμοι του Χειμώνα», το πολυαναμενόμενο επόμενο βιβλίο της σειράς Game of Thrones δεν θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, μαζί με τον έκτο κύκλο της τηλεοπτικής εκδοχής του, γιατί δεν είναι έτοιμο ακόμα, όπως παραδέχθηκε ο συγγραφέας George RR Martin. 

Αυτό σημαίνει πως η έκτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί, πριν ολοκληρωθεί το έκτο βιβλίο! 

Ο ίδιος έγραψε σε μια ανάρτηση στο blog του: «Απέχω ακόμα μήνες από την ολοκλήρωσή του, κι αυτό αν το γράψιμο πάει καλά. Πιστέψτε με, γράφω αυτές τις λέξεις με μεγάλη δυσκολία. Είστε απογοητευμένοι και δεν είστε μόνο εσείς απογοητευμένοι. Είναι και οι εκδότες μου, το HBO (το τηλεοπτικό δίκτυο που προβάλει τη σειρά), οι ατζέντες μου και οι εκδότες μου διεθνώς, αλλά κανείς δεν είναι πιο απογοητευμένος από εμένα τον ίδιο». 


Κλείσιμο

«Εδώ και μήνες δεν υπάρχει τίποτα που θέλω περισσότερο να πω από το ότι "τελείωσα και παρέδωσα το Άνεμοι του Χειμώνα. Αλλά το βιβλίο δεν είναι έτοιμο και δεν είναι πιθανό να το τελειώσω αύριο, ή την επόμενη εβδομάδα», γράφει ο Martin και ζητά κατανόηση, καθώς η πολυάσχολη χρονιά που πέρασε τον απέσπασε από το γράψιμο: «Μπορείτε να κατηγορήσετε τα ταξίδια μου, τα ποστ μου στο μπλογκ, την ηλικία μου... Αλλά για να πούμε την αλήθεια, κάποιες φορές το γράψιμο πάει καλά και κάποιες άλλες όχι, και αυτό μου συμβαίνει από όταν ήμουν 20 ετών». 



Για πρώτη φορά λοιπόν, η τηλεοπτική εκδοχή του Game of Thrones θα προηγείται των βιβλίων - αυτό θα είναι παράξενο για τους φαν, παραδέχεται ο ίδιος, επισημαίνει όμως πως το έκτο βιβλίο και ο έκτος τηλεοπτικός κύκλος, θα είχαν έτσι κι αλλιώς σημαντικές διαφορές: «Αν με ρωτάτε αν η σειρά θα είναι "spoiler" για το βιβλίο, η απάντηση είναι "ναι και όχι"», λέει. 



Τον περασμένο Ιούλιο το HBO ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν, κατά πάσα πιθανότητα, τρεις ακόμα κύκλοι του Game of Thrones.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης