Ben Affleck-Jennifer Garner: Μαζί για παγωτό παρά τις φήμες για χωρισμό τους

Ben Affleck-Jennifer Garner: Μαζί για παγωτό παρά τις φήμες για χωρισμό τους

Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner πήραν τις δυο κόρες τους και πήγαν για παγωτό σε μαγαζί του Beverly Hills στο Λος Αντζελες, δίνοντας τη δική τους απάντηση σε όσους τους θέλουν να χωρίζουν

Ben Affleck-Jennifer Garner: Μαζί για παγωτό παρά τις φήμες για χωρισμό τους
Δυο μέρες μετά τα δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου που έκαναν λόγο για το τέλος του γάμου του διάσημου χολιγουντιανού ζευγαριού Ben Affleck-Jennifer Garner, οι ηθοποιοί απάντησαν με μια κοινή τους έξοδο. Το ζευγάρι πήρε τις δυο κόρες του και πήγε για παγωτό σε μαγαζί του Beverly Hills στο Λος Αντζελες, δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσους τους θέλουν να χωρίζουν. Οι φωτογράφοι που τους συνάντησαν ρώτησαν για το τι συμβαίνει ανάμεσά τους αλλά φυσικά δεν πήραν κάποια απάντηση, καθώς κανένας από τους δυο ηθοποιούς δεν έκανε κάποια δήλωση. 



Σύμφωνα με δημοσιεύμα του αμερικανικού περιοδικού “Ok” ο 43χρονος Affleck και η συνομήλική του Garner ζουν εδώ και καιρό χωριστά λόγω κρίσης που περνάει ο γάμος τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel.

Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης