Cara Delevingne: Εφυγε με τη νυν μόλις είδε την πρώην

Cara Delevingne: Εφυγε με τη νυν μόλις είδε την πρώην

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μόλις η Delevingne και η σύντροφός της είδαν την πρώην του μοντέλου σηκώθηκαν αμέσως και αποχώρησαν για να μη χρειαστεί να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο

Cara Delevingne: Εφυγε με τη νυν μόλις είδε την πρώην
Μια από τις πιο αστείες ιστορίες που έλαβε χώρα αυτές τις μέρες στις Κάννες είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με τρεις χολιγουντιανές σταρ που συνδεονται μεταξύ τους ερωτικά. Πρόκειται για το 22χρονο μοντέλο Cara Delevingne, την 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Michelle Rodriguez και την 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια St. Vicent όπου βρέθηκαν και οι τρεις στο ίδιο πάρτι.



Η γαργαλιστική ιστορία έχει ως εξής: Η 22χρονη Βρετανίδα Delevingne υπήρξε ζευγάρι στο παρελθόν με την Rodriguez. Οι δυο τους μάλιστα διαφήμιζαν τον έρωτά τους και δεν έκρυψαν ποτέ το πάθος τους. Ομως κάποια στιγμή η σχέση τους τελείωσε. Σύμφωνα μάλιστα με τα δημοσιεύματα ο χωρισμός τους ήταν άσχημος, με αποτέλεσμα να έχουν διακόψει κάθε διπλωματική σχέση.

Κλείσιμο


Το μοντέλο προχώρησε τη ζωή του και ζει πια στο πλευρό της τραγουδίστριας St. Vincent, κάτι που μάλλον έχει ενοχλήσει την ηθοποιό. Αυτές τις μέρες οι τρεις κυρίες συναντήθηκαν, και μάλιστα δυο φορές. Η Cara και η νυν σύντροφός της πήγαν σε πάρτι στις Κάννες, όπου βρισκόταν και η Rodriguez. Οι τρεις κυρίες έκαναν τα πάντα για να μη βρεθούν πολύ κοντά, και το το κατάφεραν.



Την επόμενη μέρα η Cara και η σύντροφός της πήγαν σε επίσημο δείπνο. Μόλις όμως έκατσαν σε ένα τραπέζι είδαν τη Rodriguez να μπαίνει και εκείνη μέσα στο ξενοδοχείο που γινόταν η εκδήλωση και να πλησιάζει προς το τραπέζι τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες σηκώθηκαν αμέσως και αποχώρησαν για να μην χρειαστεί να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο αυτήν τη φορά. Για να καταλάβουμε δηλαδή ότι αυτά δε συμβαίνουν μόνο σε ετερόφυλα ζευγάρια.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης