Η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε, αλλά έχει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο

Η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε, αλλά έχει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο

Τι δήλωσε η γιαγιά της

Η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε, αλλά έχει μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο
Σύμφωνα με τη γιαγιά της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η 22χρονη εγγονή της έχει καθολική και μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο διαλύοντας έτσι τις ελπίδες που δημιούργησε ο πατέρας της Μπόμπι Μπράουν. 

Kατά τη διάρκεια συναυλίας του, ο πατέρας της 22χρονης είπε στο κοινό πως η Μπόμπι Κριστίνα ξύπνησε, έπειτα από τρεις μήνες σε κώμα και ανοιγόκλεισε τα μάτια.



«Μόλις επέστρεψα από το νοσοκομείο, όπου επισκέφθηκα την εγγονή μου. Αν και δεν είναι πλέον σε τεχνητό κώμα, της έκαναν τραχειοστοµία και, σύμφωνα με τους γιατρούς, έχει καθολική και μη αναστρέψιμη βλάβη στον εγκέφαλο και δεν ανταποκρίνεται», ήταν η δήλωση της γιαγιάς της, Σίσι Χιούστον.
Κλείσιμο

Τις δηλώσεις του τραγουδιστή διέψευσε και πηγή του νοσοκομείου, που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της: «Οσα είπε δεν είναι ακριβή! Η Μπόμπι Κριστίνα δεν ανταποκρίνεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η Μπόμπι Κριστίνα, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου, λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από τον θάνατο της μητέρας της, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στη μπανιέρα ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς στα 48 της χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης