Kendall Jenner: Φλερτ, καυτές εμφανίσεις και τρελό ξεσάλωμα

Kendall Jenner: Φλερτ, καυτές εμφανίσεις και τρελό ξεσάλωμα

Η Kendall παραβρέθηκε στις συναυλίες αλλά και στα άλλα events του Φεστιβάλ αρκετές φορές και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως. Εβγαλε τις απαραίτητες selfies, έκανε τις τρέλες της όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της και είχε και τα φλερτ της

Kendall Jenner: Φλερτ, καυτές εμφανίσεις και τρελό ξεσάλωμα
Η 19χρονη Kendall Jenner ήταν η απόλυτη σταρ του δημοφιλούς Φεστιβάλ της Coachella, που έγινε για δυο εβδομάδες στην έρημο της Καλιφόρνια και τελείωσε την Κυριακή 19 Απριλίου. Και φυσικά οι φωτογραφίες της κάνουν ακόμα το γύρο του διαδικτύου. Η καλλονή της γνωστής αμερικανικής τηλεριάλιτι οικογένειας Kardashian διασκέδασε με την ψυχή της στις μουσικές συναυλίες και έγινε πρώτη είδηση στον tabloid Τύπο ουκ ολίγες φορές αυτές τις μέρες.



Η Kendall παραβρέθηκε στις συναυλίες αλλά και στα άλλα events του Φεστιβάλ αρκετές φορές και χόρεψε μέχρι τελικής πτώσεως. Εβγαλε τις απαραίτητες selfies, έκανε τις τρέλες της όπως όλα τα παιδιά στην ηλικία της και είχε και τα φλερτ της. Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα αλλά και τις φωτογραφίες που διέρρευσαν η Kendall ήρθε πιο κοντά αυτές τις μέρες με τον Καναδό ποπ σταρ Justin Bieber. Κάποιοι μάλιστα κάνουν λόγο για το νέο ειδύλλιο του Hollywood. Εμείς πάλι λέμε ότι στα φεστιβάλ τα φλερτ είναι πολύ εύκοά να συμβούν. Και τελειώνουν όταν τελειώνουν και οι συναυλίες.

Κλείσιμο










































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης