«Downton Abbey»: Ρίχνει αυλαία σε ασπρόμαυρο φόντο

«Downton Abbey»: Ρίχνει αυλαία σε ασπρόμαυρο φόντο

Ο έκτος κύκλος της σειράς «Ο Πύργος του Ντάουντον» θα είναι και ο τελευταίος - Δείτε τις αναμνηστικές φωτογραφίες του καστ

«Downton Abbey»: Ρίχνει αυλαία σε ασπρόμαυρο φόντο
Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε, πριν από μερικές ημέρες, η είδηση ότι η επιτυχημένη βρετανική τηλεοπτική σειρά εποχής, «Downton Abbey», ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους.

Σε συνέχεια της είδησης ότι η... αειθαλής Μάγκι Σμιθ δεν προτίθεται να επιστρέψει σε έναν έβδομο κύκλο επεισοδίων, έγινε γνωστό ότι αυτό θα συμβεί, ουσιαστικά, για σύσσωμο το καστ, καθώς τα συμβόλαια των περισσότερων ηθοποιών λήγουν και η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών θέλει να προχωρήσει σε νέα πρότζεκτ.

Έτσι, ο 6ος κύκλος της σειράς με τους φανατικούς τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο -προβάλλεται και στη χώρα μας από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ- θα είναι και ο τελευταίος που θα δούμε, καθώς οι περιπέτειες της οικογένειας Κρόουλι αναμένεται να ολοκληρωθούν, κορυφώνοντας την αγωνία για την τύχη των ηρώων του δράματος.

Κλείσιμο
Μιλώντας εκ μέρους της ομάδας των παραγωγών, ο Γκάρεθ Νιμ σχολίασε: «Αναπόφευκτα, έρχεται η ώρα που όλες οι εκπομπές τελειώνουν και το Downton δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Θέλαμε να κλείσουμε τις πόρτες του Πύργου του Ντάουντον, όταν θα νιώθαμε πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μπορούμε να υποσχεθούμε μια τελευταία σεζόν γεμάτη δράμα και ίντριγκα, αλλά με την πρόσθετη αγωνία και τον ενθουσιασμό που προκαλεί η ανακάλυψη του πώς θα τελειώσουν όλα».

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, που παρακολουθούν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, Τζούλιαν Φέλοους, συμπλήρωσε ότι «το ταξίδι του Ντάουντον ήταν φανταστικό για όλους όσους το έζησαν. Όταν ξεκινήσαμε, όλοι ρωτούσαν αν γνωρίζαμε τι πρόκειται να ακολουθήσει και η απάντηση, φυσικά, ήταν ότι δεν είχαμε ιδέα. Δεν μπορώ καν να αρχίσω να εξηγώ γιατί η σειρά είχε τέτοια επίδραση και "άγγιξε" τόσους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, όλων των εθνικοτήτων και όλων των ηλικιών».

Θέλοντας να «αποχαιρετήσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, το δίκτυο ITV έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες, με το καστ να διαβάζει το σενάριο του τελευταίου κύκλου.

Μάλιστα, η φωτογράφηση έγινε σε άσπρο-μαύρο, ακριβώς για να δοθεί κάθε επισημότητα στην περίσταση...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης