Chrissy Teigen: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή της λόγω ενός tweet για την επίθεση στον Καναδά

Chrissy Teigen: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή της λόγω ενός tweet για την επίθεση στον Καναδά

Η Teigen απαντούσε μέσα από το twitter της μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οπότε και αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της..

Chrissy Teigen: Δέχτηκε απειλές για τη ζωή της λόγω ενός tweet για την επίθεση στον Καναδά
Το μοντέλο και ενεργό μέλος του Twitter, Chrissy Teigen, «αποχώρησε» από το twitter μετά από τις απειλές θανάτου που δέχτηκε λόγω του… τιτιβίσματός της σχετικά με την επίθεση που συνέβη την Τετάρτη στην Οτάβα του Καναδά.
 
«Έχω αηδιάσει. Γεια σου Twitter. Παίρνω τα ταλέντα μου και πάω στο Instagram», έγραψε η 28χρονη την Πέμπτη μετά από το tweet της που έχει η αφορμή για να ξεσπάσει θύελλα στα social media.
 
«Πυροβολισμοί αυτή τη στιγμή στον Καναδά ή όπως το αποκαλούμε στην Αμερική, Τετάρτη», έγραψε η Teigen στον προσωπικό της λογαριασμό, και το μήνυμα της είχε πάνω από 1.000 retweet.
 
Η Teigen, που είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή John Legend, έκανε αυτό το σχόλιο αφότου είδε την είδηση ότι ένας ληστής πυροβόλησε θανάσιμα έναν δεκανέα στο Εθνικό Μνημείο Πολέμου της Οτάβα, στη συνέχεια μπήκαν στη Βουλή και πυροβόλησε ακόμα περισσότερα άτομα, λίγο πριν τον ακινητοποιήσει με το όπλο του ένας υπάλληλος ασφαλείας.
 
Αρχικά, το μοντέλο διέγραψε το tweet της μιας και δέχτηκε όχι μόνο έντονη κριτική, αλλά και απειλές για τη ζωή της.
Κλείσιμο
 
«Λυπάμαι που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι μια «αιχμή» στην Αμερική και στα θέματα μας με τον έλεγχο των όπλων. Δεν προσπάθησα να μειώσω το συμβάν της Οτάβα», είχε γράψει στη συνέχεια στον λογαριασμό της.
 
Αλλά, από τη στιγμή που η κριτική συνεχίστηκε, εκείνη πρόσθεσε: «Είχα καιρό να εκνευρίσω άθελά μου τόσο κόσμο. Είχα ξεχάσει πόσο χάλια είναι».
 
Η Teigen συνέχισε να απαντάει μέσα από το twitter της μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οπότε και αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό της.
 
«Δεν μπορώ να δω τίποτα μέσα από τη θάλασσα του μίσους και θυμού στην οποία έχει μετατραπεί τώρα το Twitter μου. Σοβαρά δεν μπορώ να κάνω κάτι, ήταν το τελευταίο της tweet.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης