Brangelina: Τα μυστικά του κτήματος που έγινε ο γάμος

Brangelina: Τα μυστικά του κτήματος που έγινε ο γάμος

Δεν είναι λίγοι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού που έχουν περάσει εδώ μερικές μέρες από τις διακοπές του καλοκαιριού τους, όπως ο Johnny Depp, ο οποίος έμενε μόνιμα στη Νότια Γαλλία με τη σύντροφό του Vanessa Paradis, ο Bono των U2, o George Clooney

Brangelina: Τα μυστικά του κτήματος που έγινε ο γάμος
Στο εκκλησάκι ενός υπέροχου κτήματος με τον πύργο Chateau Miraval, που αγοράστηκε το 2008 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ, παντρεύτηκε το πιο γνωστό χολιγουντιανό ζευγάρι Angelina Jolie και Brad Pitt, με ελάχιστους καλεσμένους και άκρα μυστικότητα. Η απόφαση να παντρευτεί εκεί η 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός είχε να κάνει την υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα της, Marcheline Bertrand, λίγο πριν εκείνη πεθάνει, ότι θα τελέσει το μυστήριο του γάμου της στη Γαλλία. Το τεράστιο αυτό κτήμα βρίσκεται στη Νότια Γαλλία. Ποια είναι όμως τα 6 μυστικά του;


1. Δεν είναι κανονικό “σπίτι”

Το Miraval βασικά είναι μια έκταση με οινοποιείο, στούντιο ηχογράφησης, ελαιοτριβείο, δυο γυμναστήρια, spa, jacuzzi, εξωτερική και εσωτερική πισίνα, δάσος,  λίμνη και 35 δωμάτια. Είναι δηλαδή περισσότερο ρεσόρτ παρά κανονικό σπίτι.

2. Ο Brad και η Angelina δεν ήταν οι πρώτοι που έμειναν εκεί

Κλείσιμο
Οι πρώτοι κάτοικοι ήταν στα πολύ παλιά χρόνια ενώ οι πιο γνωστοί που είχαν το κτήμα ήταν ο Γάλλος πιανίστας τζαζ Jacques Loussier και ο Tom Bove, ένας Αμερικανός παραγωγός κρασιού που αγόρασε το κτήμα τη δεκαετία του 90 και πρόσθεσε τις πισίνες, τα γυμναστήρια και το έκανε πιο μοντέρνο. Το Miraval χτίστηκε ανάμεσα στο 1590 και στο 1595.

3. Το κτήμα έχει οινοποιείο γλυκού κρασιού

Το κρασί μάλιστα αυτό θεωρείται από τα καλύτερα στον κόσμο και έχει πολλές βραβεύσεις. Το δημοφιλές ζευγάρι παράγει 6.000 χιλιάδες μπουκάλια κρασί το χρόνο, με το κάθε ένα από αυτά να κοστίζει 28 δολάρια. Η ετικέτα του κρασιού γράφει Miraval και το διεθνές περιοδικό"Wine Spectator" χαρακτηρίζει το κρασί Chateau Miraval Rosé «εκλεπτυσμένο» και «εξαιρετικής ποιότητας».

4. Υπάρχει στούντιο ηχογράφησης

Γνωστά ονόματα της μουσικής έχουν ηχογραφήσει τραγούδια τους εδώ. Μεταξύ αυτών οι: Pink Floyd, Chris Rea, Sting, Wham, The Cure, Muse, Sade, The Gipsy Kings, Queen, Sade, Yes, Elton John, Sting, Yes, AC/DC, U2, UB40, The Cranberries. Ενα μάλιστα μέρος από το θρυλικό “The Wall” των Pink Floyd έχει ηχογραφηθεί εδώ.

5. Το ζευγάρι σχεδίαζε να γεννήσει τα δίδυμα εδώ

Είχαν δει το κτήμα αυτό για πρώτη φορά με το ελικόπτερο και ξετρελάθηκαν. Θέλησαν λοιπόν να γεννήσουν τον Knox και τη Vivienne εδώ. Τελικά τα δίδυμα γεννήθηκαν σε νοσοκομείο στη Nice και όλη η οικογένεια έμεινε για λίγο καιρό εδώ αμέσως μετά τη γέννα.  

6. Εχουν φιλοξενηθεί πολλοί επώνυμοι

Δεν είναι λίγοι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού που έχουν περάσει εδώ μερικές μέρες από τις διακοπές του καλοκαιριού τους, όπως ο Johnny Depp, ο οποίος έμενε μόνιμα στη Νότια Γαλλία με τη σύντροφό του Vanessa Paradis, ο Bono των U2, o George Clooney.



































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης