Δείτε τον Brad Pitt να «χουφτώνει» την Angelina Jolie

Δείτε τον Brad Pitt να «χουφτώνει» την Angelina Jolie

Ο ηθοποιός δεν αντιστάθηκε στα πόδια της αγαπημένης του την ώρα που πήγαιναν σε δείπνο με τον Υπουργό Εξωτερικών, William Hague

Δείτε τον Brad Pitt να «χουφτώνει» την Angelina Jolie
Αν μη τι άλλο η Πέμπτη ήταν μια γεμάτη μέρα για την Angelina Jolie και τον Brad Pitt.

Το  ζευγάρι πέρασε το απόγευμα σε ιδιωτική δεξίωση στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, όπου εκτέθηκαν σκηνικά και  κοστούμια από τη νέα ταινία της Disney της ηθοποιού, Maleficent, σε  μια προσπάθεια ενίσχυσης του Great Ormond Street Children's Hospital.

Και το βράδυ η 38χρονη Angelina και ο 50χρονος Brad 50 δείπνησαν με τον Υπουργό Εξωτερικών, William και τη σύζυγό του στο σπίτι τους στη γειτονιά του Mayfair.

Μία δυνατή φιλία έχει αναπτυχθεί μεταξύ των αστεριών του Χόλιγουντ και του Hague μετά την κοινή τους επίσκεψη στους καταυλισμούς προσφύγων στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό ως μέρος μιας εκστρατείας για την ανάδειξη των μαζικών βιασμών τον Μάρτιο του 2013.

Κλείσιμο




Μάλιστα, ο Brad και η Angelina δεν είχαν καν χρόνο να αλλάξουν ρούχα...
 
Εκείνη φορούσε μια μάζι μαύρη τουαλέτα με βαθύ ντεκολτέ, ενώ εκείνος ένα μαύρο σμόκιν. Και μιας και ο μεγαλύτερος γιος τους, ο 12χρονος Maddox, ο οποίος ήταν μαζί τους στο Kensington Palace, δεν τους ακολούθησε, ο Brad βρήκε την ευκαιρία και είχαν μερικές πιο τρυφερές στιγμές, όπως κατέγραψε και ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι.




















 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης