Naomi Watts: «Ηταν πρόκληση να υποδυθώ την Diana»

Naomi Watts: «Ηταν πρόκληση να υποδυθώ την Diana»

«Όταν παίρνεις ρίσκο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποτύχεις»

Naomi Watts: «Ηταν πρόκληση να υποδυθώ την Diana»
Στο εξώφυλλο του γνωστού γυναικείου περιοδικού μόδας «Harper’s Bazaar» της αυστραλιανής έκδοσης του Μαϊου φιλοξενείται η 45χρονη ηθοποιός Naomi Watts, η οποία μίλησε για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της ως πριγκίπισσα Diana, στην κινηματογραφική ταινία «Diana» και τα προβλήματα που προέκυψαν: «Ηταν πρόκληση για εμένα να υποδυθώ την Diana, γιατί ήταν ένας φανταστικός χαρακτήρας. Αυτά που έκανε εκείνη είχαν θετικές και αρνητικές συνέπειες. Ηταν ένα πρόσωπο με πολλές πλευρές. Τα προβλήματα όμως που προέκυψαν με το έργο δεν άφησαν να πάρει την κατεύθυνση που έλπιζα. Αλλά όταν παίρνεις ρίσκο, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να αποτύχεις». 

Για έξι εβδομάδες, πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Watts έκανε εντατική προπόνηση χρησιμοποιώντας συνεντεύξεις για να μελετήσει τη φωνή της Diana και όλες τις άλλες ιδιαιτερότητές της, όπως τον τρόπο που κινούσε τα μαλλιά και  τα μάτια.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν εννέα εβδομάδες και πραγματοποιήθηκαν σε πάνω από 100 διαφορετικά σημεία σε Κροατία, Νοτιοανατολική Αγγλία, κεντρικό Λονδίνο, Πακιστάν και Μοζαμβίκη.


Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης