Γιώργος Τσαλίκης: Με τη Δώρα σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι

Γιώργος Τσαλίκης: Με τη Δώρα σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι

«Είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν το ακούσετε κάποια στιγμή μην εκπλαγείτε καθόλου», είπε ο τραγουδιστής στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Γιώργος Τσαλίκης: Με τη Δώρα σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε ένα παιδάκι
Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αφού αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά του στη συνέχεια αποκάλυψε πώς εκείνος και η σύζυγος του Δώρα Δημητροπούλου σκέφτονται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Είπε λοιπόν:

«Έκανα μία συνεργασία με μία εταιρεία που έχει parking κοντά στο αεροδρόμιο, η οποία πήρε την απόφαση να δώσει ένα μεγάλο μέρος των εσόδων στα Παιδικά Χωριά SOS… Τους είπα μακάρι όλοι να δίναμε ένα ποσοστό από αυτά που βγάζαμε στα παιδιά που έχουν ανάγκη» και συνέχισε: «Έκανα μία επαφή με τον κ. Πρωτόπαππα, τον Πρόεδρο των Παιδικών Χωριών SOS και με τη Δώρα κάναμε μία κουβέντα, να υιοθετούσαμε ένα παιδάκι!».



Ο Τσαλίκης με τη σύζυγό του έχουν ήδη τρία με το μεγαλύτερο να είναι 15 χρονών. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε επίσης και στο πόσο δύσκολο είναι να υιοθετήσεις ένα παιδί στη χώρα μας: «Θεωρώ ότι είναι μία υπέρτατη κίνηση αγάπης και προσφοράς, όταν έχεις ήδη αποκτήσει βιολογικά τρία παιδιά, να δώσεις σε ένα παιδάκι την ευκαιρία… Κάναμε μία πολύ σοβαρή και συγκινητική κουβέντα. Το καθεστώς υιοθεσίας στην Ελλάδα είναι δύσκολο καθεστώς. Όταν υπάρχουν βιολογικά παιδιά στην οικογένεια πρέπει να παρακολουθεί ψυχολόγος την οικογένεια για έξι μήνες, για να προετοιμάσει τα παιδιά και τους γονείς… Κάναμε μία μικρή κουβέντα με τους γιους μου και οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες… Θέλω να σου πω ότι είναι κάτι που μας απασχολεί πολύ έντονα και αν το ακούσετε κάποια στιγμή μην εκπλαγείτε καθόλου», αποκάλυψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης