Μόδα οι γυναίκες «κούγκαρ»

Μόδα οι γυναίκες «κούγκαρ»

Το φαινόμενο των «κούγκαρ» είναι πολύ διαδεδομένο στο Hollywood και κατά καιρούς τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης έχουν ταυτίσει μαζί του πολλές διάσημες σταρ. Κυριολεκτικά, το κούγκαρ είναι ένα αιλουροειδές θηλαστικό που ζει σ' όλη την Αμερική από το δυτικό Καναδά ...

Μόδα οι γυναίκες «κούγκαρ»
Το φαινόμενο των «κούγκαρ» είναι πολύ διαδεδομένο στο Hollywood και κατά καιρούς τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης έχουν ταυτίσει μαζί του πολλές διάσημες σταρ. 

Κυριολεκτικά, το κούγκαρ είναι ένα αιλουροειδές θηλαστικό που ζει σ' όλη την Αμερική από το δυτικό Καναδά μέχρι τα βόρεια της Παταγονίας. Μεταφορικά, η λέξη «κούγκαρ» υποδηλώνει την ώριμη, επιθετική και γοητευτική γυναίκα άνω των σαράντα ετών η οποία αρέσκεται να επιλέγει πολύ νεότερους συντρόφους.

Σημαιοφόρος των κούγκαρ θα μπορούσε να ανακηρυχθεί η ηθοποιός Τζόαν Κόλινς ύστερα από την επιλογή της να παντρευτεί τον κατά 32 χρόνια μικρότερο θεατρικό παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον.  Ένα από τα επίσης τρανταχτά παραδείγματα της γυναίκας-κούγκαρ, είναι η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα και η σχέση της με το 22χρονο μοντέλο Χέσους Λουζ. Η Μαντόνα έχει δηλώσει πως προτιμά τους νεότερους άντρες γιατί είναι πιο διασκεδαστικοί και περιπετειώδεις. Η 47χρονη ηθοποιός Ντέμι Μουρ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πανέμορφο κατά κοινή ομολογία 32χρονο ηθοποιό Άστον Κούτσερ και η 42χρονη ηθοποιός Χάλι Μπέρι βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο του 32χρονου μοντέλου Γκαμπριέλ Ομπρί με τον οποίο έχει αποκτήσει κι ένα κοριτσάκι.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης